Heleni sõnul nad siiski täiesti koos ei ole, pigem on nad leidnud üksmeele. "Me töötame koos ühise tuleviku nimel," rääkis naine positiivselt. "Ta sai oma mingid kogemused kätte ja sai aru, mis on elus ikkagi kõige olulisem. Minul on selle üle ainult äärmiselt hea meel. Olin kogu aeg positiivselt meelestatud, lootsingi, et asi laheneb hästi," mõtiskles Helen, mis Kalvi-Kalle mõistlikkusele suunas.

Küsimusele, milles nende üksmeel väljendub, vastas naine, et hetkel on see veel lahtine: "Töötamegi selle nimel, eks näha ole. Natuke on veel aega."

"No ma arvan, et inimene ikkagi väga hindab, et mina täitsin ühe ta elu suure unistuse," arutles Helen, mis tema lapse isa meelt muutma pani. Niisiis tuleb välja, et Kalvi on tõeline pereinimene ja unistab järeltulijatest, Heleni meelest on see ilmselge: "Ta on niiviisi väitnud, kellel see ei oleks samas – väga paljud tahavad lapsi saada."

Miks ikkagi Kalvil katus pärast lahkuminekut ära sõitis ja ka lapseootusest kuuldes olukord ei paranenud? Heleni meelest vajas noormees lihtsalt aega: "See oli tema jaoks liiga hea, kui see alguses juhtus. Seepärast ta võib-olla ei käitunudki kõige õigemini." Naine on aga positiivne ning usub, et kõik läheb kenasti ning tema ja Kalvi saavad edaspidigi hästi läbi. "Loodan, et see ei lähe jälle hullemaks, et midagi halvemat ei tule. Ma olen end kogu aeg püüdnud hästi positiivselt meelestada. Mul on hea meel, et ta hindab seda, et ma talle lapse kingin," kiirgab Helenist ürgset naiselikku jõudu ja kindlameelsust.

Kalvi keeldus kommentaaridest, vastates küsimusele küsimusega: "Mis see sinu asi on?"