Kasiinokuninga ARMIN KARU elu on ohtlik nagu vene rulett. Miljardär on pääsenud atentaadist ning tema tütre Inese röövimisplaan aeti nurja.

 Karu (42) on pealtnäha jäine mees. Ta suhtleb avalikkusega harva, täpselt nii palju kui vaja. Tütar Inese (22) röövimisplaanilegi reageeris Armin vaid napi pressiteatega. Ainult väga lähedased teavad, mis tunded möllasid selle meeletult rikka mehe südames, kui ta kuulis oma silmatera pantvangistamise kavatsusest.
Karu järgib meediaga suheldes pigem väga kindlaid turundusreegleid ja kasutab talle eraldatud lehepinda oma toote promomiseks ning kasiino tegevuse kiitmiseks-selgitamiseks.
Armin armastab väljendeid nagu kvaliteetne meelelahutus ja tark mängur, viidates nii sellele, et eksinud on ise süüdi oma valesti valitud tees. Ei seisa ju Armin mänguri kõrval ega ütle, et panusta 22-le, nagu teeb seda ärimees Rick filmis «Casablanca».
Seltskonnaüritustel käib Armin harva. Hoopis aktiivsemad on ta äripartner Jaan Korpusov (50), kes ka ise on korra röövlite ohvriks langenud, ta pääses väljapressimisest suhteliselt kergelt ja hasartmängude liidu tegevdirektor Tõnis Rüütel (52). Korpusov teeb pidudel meeleldi 40 grammi Hennessy'd ja Rüütel kostitab tuttavaid mõne krõbeda anekdoodiga. Heledapäine hea rühiga Karu vilksatab aga üritustel vaid korraks, ta heidab toimuvale põgusa pilgu ja kaob.
Lähemalt 29. jaanuari ajakirjast