Kroonikas kirjutatust on Katrini kinnitusel tõsi vaid tema hea tuttava eksriigiametnikust Aivo Linnu ning naise enda sõnad, Kägu jutt aga olevat kõik üks suur ebaõiglane vale, kirjutab naise raskest üleelamisest SL Õhtuleht.

Selle nädala alguses ilmus skandaalne lugu, kus ärinaine Katrin Kanter väitis, et tal on alates möödunud aasta oktoobrist kirglik lähisuhe ärimees Raimo Käguga.

Kui intiimseks asi läks, seda naine ei julgenud öelda: “Vot seda ma ei julge enam kinnitada, ma kardan seda kättemaksu, mis pärast tuleb. Fakt on see, et Ojulandiga nad olid kriisis, ja on siiamaani minu arust.”

Kägu ütles, et on kõnealust naist näinud vaid ühe korra.

Paar päeva hiljem samal teemal rääkides lubab Kägu juba suurema auto osta ja Türisalu pangalt sellega alla sõita, raiudes kui rauda, et tema Katriniga vaid ühe korra õhtustanud ja ülejäänu on naise väljamõeldis.

Katrin aga vannub omakorda, käsi südamel, et ette kujutanud ega välja mõelnud ta midagi pole — ta ei teeks seda juba oma vanematele ja pojale mõeldes.

Kirsiks tordil osutub Katrini kinnitus, et kuigi Kägu saanud Balti Tekstiilist, kus nad tutvusid, ülikonnad poole hinnaga, jäi ta nende eest pooleks aastaks võlgu.

Refereeritud täisartiklit loe SL Õhtulehest.