Kuigi nad ei hoidnud oma sidet salajas, on seda Bradley kihlatul ja pesumodellil Irina Shaykil kuuldavasti raske taluda. Juba sel kevadel sahistati, et Bradley ja Irina on lahku minemas ning samal ajal lõpetas Gaga kihluse muusikamänedžer Christian Carinoga. Kas siin võib olla seos?

Irina Shayk on mitu korda Cooperi ja Gaga afääri suhtes muret tundnud, kuigi paarike väidab, et on üksnes head sõbrad. Hiljuti ütles Gaga midagi, mis pani Shaykil häirekellad helisema:
“Ta meeldib mulle nii väga ja ta on mu väga hea sõber. Me veetsime aega siis ka koos, kui kaamerad ei filminud. Me räägime kogu aeg. See on väga põnev vaadata, kuidas meie filmil läheb.”

“Täht on sündinud” nomineeriti mitmele Oscarile. Auhinnagalal andsid Cooper ja Gaga sensuaalse etteaste, kus Cooper hoidis Gaga ümbert kinni ja paar laulis üksteisega duetti. Esireas istus vaprat nägu tegev Irina. Juhtum tekitas Twitteris paraja möllu.

Gaga väitel näevad fännid teda ja Cooperit “Täht on sündinud” kangelaste rollis, kes filmis olid sügavalt armunud. Ta kiitis jällegi Cooperit, sõnades, et tegu on tõelise sõbra ja geeniusega. See ei takista kahtlevaid arvamusi teiste, näiteks Bradley eksnaise Jennifer Esposito, poolt.

USA talk-shows Jimmy Kimmeliga avaldas Gaga, et inimestele võis Oscarite galalt jääda mulje, et tema ja Cooper on armunud. Samas on tema meelest tegu ainult rolli sisse elamisega.
“"Täht on sündinud” on armastuslugu. See peabki tunduma intiimne,” ütles lauljatar.