Alljärgnevad on The Equireri kogutud “enne ja pärast” tsitaadid.

Kui lihaseline Sly kohtas 1985. aastal “Rocky IV” võtetel kõrgekasvulist Brigitte Nielsenit, siis ta deklareeris: “See sädelev blondiin on kui monument kõigile naistele.” Monumendi eluiga ei jäänud kuigi pikaks, sest paar lahutas juba 1988. aastal, misjärel Stallone märkis: “Armastus sunnib sind tegema rumalaid asju, näiteks abielluma inimestega, kellega sa abielluma ei peaks.”

1995. aastal kihlus Sly modell Angie Everhartiga, kellega ta oli olnud tuttav kõigest paar nädalat, ja teatas, et too on suurepärane ja andekas ja tema hingesugulane, kellega ta tahab veeta kogu ülejäänud elu. Aga vähem kui kaks kuud hiljem, kui ta temast lahku läks ja Jennifer Flavini leidis, küsis Sly süütult: “Kihlus? Mis kihlus?”

Roeseanne ja Tom Arnold. Abielu alguses 1990. aastal tunnistas Roseanne, et nende elu oli kui üks seksimaraton, aga kui vaimustus hajus, “alavääristas” Roseanne Arnoldi meheau, mille peale Tom nähvas: “Isegi 747 näeb Suures Kanjonis väike välja!”

Brad Pitt ja Gwyneth Paltrow. Kui nad olid koos, teadustas Gwyneth: “Bradis on kõike. Ta on uskumatult tundlik ja intelligentne. Ta on oma perega väga lähedastes suhetes ja on täiuslik härrasmees.” Lahkumineku järel aga kuulutas Gwyneth. “Meie suhe ei tuginenud tervetele arusaamadele.”

Elizabeth Hurley ja Hugh Grant. Nad ei olnud abielus, aga sellele vaatamata tahtsid nad lapsi. Liz ütles: “Ma ei kujuta ette, et mul ei ole lapsi, ja ma ei kujuta ette, et mul oleksid need Hughita.” Liz jättis Hugh möödunud aastal maha, märkides: “Me kumbki ei olnud lasteks valmis. Seepärast me lahku läksimegi.”

Pamela Anderson ja Marcus Schenkenberg. Kui Pamela mehelikku meesmodelli möödunud aastal kohtas, plahvatas ta: “Me oleme kõrvuni armunud. Kas pulmad tulevad? Võin selle peale mürki võtta. Ta on minu jaoks loodud. Ma ei ole iial olnud õnnelikum. Ta on suurepärane inimene, et olla abikaasa ja isa.” Mõni aeg hiljem rääkis Pam juba teist juttu: “Ma käisin Marcusega mõnda aega, aga enam mitte. Ta on kena mees, aga tahan elult midagi muud. Ma tahan kirge.”

Elizabeth Taylor ja Larry Fortensky. Kaheksandat korda abielludes ütles Liz: “Larry on üks terasemaid inimesi, keda ma iial olen tundnud. Ta imeb kõike endasse kui lakmuspaber. Me otsustasime, et tahame elada kogu ülejäänud elu koos.” Abielu jooksul muutus Larry ilmselt märksa juhmimaks, kuna lahkuminekul nähvas Liz: “Ma ei suutnud panna Larryt mõistma suhtlemise vajalikkust. Ta kaotas äkitselt õpihimu ega esitanud enam küsimusi, mis oli varem tema üks veetlevamaid omadusi. Ta hakkas inimesi käsutama ega tahtnud tööd teha.”