Näitlejanna Merle Palmiste ja ärimees Aivar Hundi kauaaegne kooselu on lõplikult purunenud. Kirgedeküllane lahkuminek päädis augusti algul, kui nende vägivaldsesse arveteklaarimisse sekkus politsei!

Vallinna vanalinna Väike-Karja tänavale kihutas 4. augusti öösel politseipatrull, sest hädaabinumbrile oli saabunud kõne, et seal peksab mees naisterahvast.
Inetut intsidenti pealt näinu, avalikkuse ees anonüümseks jääda sooviv allikas kinnitab, et konflikti osapoolteks olid Eesti Draamateatri näitleja Merle Palmiste (38) ja tema senine ärimehest elukaaslane Aivar Hunt (46). Koletu tuuseldamise käigus olevat naine sellise hooga tänavale lennanud, et tema käekoti sisu paiskus munakivisillutisele laiali...
#end#
Põhja Politseiprefektuuri kommunikatsioonibüroo juht Harrys Puusepp on tol ööl vanalinnas toimunuga kursis. Ta kinnitab: «Politseinikud viisid naise koju, ta ütles neile, et otsustab hiljem, kas soovib, et politsei alustaks juhtunu osas kriminaalmenetlust. Praeguse seisuga politseisse selle sündmusega seoses pöördutud ei ole.»
Merle ei soovi rääkida, mis neid Aivariga Väike-Karja tänaval sedavõrd tülli ajas, et politsei pidi sekkuma.
«Minu jaoks on see asi lõpetatud, mina sellest rääkida ei taha... Mina seda suure kella külge panna ei taha. Eks ma ise vastutan oma tegude ja elu eest. Ma võin kunagi hiljem nendest asjadest rääkida võib-olla, aga praegu ma ei ole sellest huvitatud, jah. Ma ei kommenteeri midagi,» ütleb Merle Kroonikale.
 
Turvaline algus
Merle ja Aivari suhe sai alguse enam kui kaheksa aasta eest. Õnnest särades avaldas Merle 2000. aastal Maalehele, et tema elus on kõige tähtsamal kohal armastus.
«Kõige tähtsam on see, et on lihtsalt hea koos olla. Pean siinjuures silmas mehe ja naise suhet. Aga on veel palju muud: austus, teineteisega arvestamine, kohusetunne,» sõnas Merle. Ta lisas, et tunneb end kaitstuna ja hoituna.
Selleks ajaks oli Merle kooselu Alex
Lepajõega, kellega tal on ühine tütar Elisabeth, lõplikult karile jooksnud. Kaks viimast aastat see vindus. «Mu elus oli tollal juba Aivar Hunt,» tunnistas Merle ausalt.
Toona kinnisvara- ja kütuseäris tegutsenud Aivarit on iseloomustatud kui inimest, kes oskab elada iga riigikorra ajal. Hunt olevat mees, kellel on raha, mida ta teiste peale eriti ei raiska, ning kes naudib luksust ja kvaliteetseid asju. Lisaks olevat temas tubli annus edevust.
Kaheksa aastat tagasi vilksatas Aivari nimi ajakirjandusest läbi seoses ta eksabikaasa Elke Hundi majaskandaaliga. Nimelt tõstis kolimisfirma 2001. aasta alguses politsei järelevalve all tühjaks Elke Hundi kodu Tallinnas Leete tänaval ja viis kogu vara teadmata kohta. Vajadust uurida politsei süüd perekonna tänavale tõstmise asjas tunnistasid siis ka tolleaegne siseminister Tarmo Loodus ja Tallinna politseijuht Jüri Kasesalu. Elke nõudis Aivarilt ka nende ühise lapse ülalpidamiseks raha.
«Elkest olen juba üheksa aastat lahutatud, kuid ma olen meie ühise lapse isa ja see on elementaarne, et ma annan lapse ülalpidamiseks iga kuu raha,» selgitas
Aivar toona Kroonikale.
 
Hulljulge tutvumine
Veel läinud aastal oli Merle ja Aivari kooselu vähemalt näiliselt pilvitu. Merle intervjuud Postimehe veergudel, kus ta peatus põgusalt ka suhtel, ilmestas Aivari värvikas meenutus õhtust, mil ta Merlega tutvus:
«Kohtusime minu initsiatiivil, sest tahtsin Merlega tuttavaks saada. Seda tüüpi naised mulle meeldivad. Ükskord õhtusel ajal läksin koos sõpradega diskobaari. Tänaval tuli meile vastu Merle koos ühe meesterahvaga. Ma ei tea, mis mulle pähe lõi, aga ütlesin sõpradele, et minge edasi, ma lähen saan Merle Palmistega tuttavaks. Sõbrad vaatasid, et olen lolliks läinud.»
Aivar iseloomustas Merlet lausa ülivõrretes: «Merle on supernaine, üdini naine. Suurte tähtedega. Positiivne inimene, kes kunagi ei virise. Väga haruldane tänapäeval. Ta oskab naerda nii enese kui teiste üle. Meil saab omavahel nalja küll. Päris tihti veedame aega metsas, sest linn tapab ära. Ostsin spetsiaalselt metsas käimiseks auto.»
Merle nentis õnnelikult, et nad käivad koos Aivariga seenel ja kalal. «Vahel teeme koos süüa. Metsas käimine istub meile mõlemale. Kui mul on vaba õhtu, käime koos teatris,» lisas ta veel.
 
Tunnistab lahkuminekut
Kuid õnn on muutlik nagu sügisene ilm. Väidetavalt liikus Aivar juba mullu sügisel ja talvel ühe teise naise seltsis. Tänavu
suvel ringles aga seltskonnakuluaarides uudis, et Merle sõbrustavat äridaam Tiina Mõisa ekselukaaslase, restoraniärimees Mart Kutsariga. Elegantne hallpea oma läbikäimist Merlega siiski ei kinnita:
«Oh jumal, jumal! Kui vastu satume, siis tere ikka ütleme, aga ei enam. See on jama, sest sel aastal ei ole meil olnud isegi võimalik teretada, kuna me ei ole kuskil kohtunudki.»
Merle vastab küsimusele, kas ta on
Aivariga juhtunu sirgeks rääkinud ja kas nad on endiselt koos, otsekoheselt: «Ei, mina ei ole Aivar Hundiga koos. Sellepärast ma ei soovigi sellel teemal midagi rohkem rääkida!»
Aivar jääb loo trükkiminekuni tabamatuks.