Oma viimasest elukaaslasest Eva Suitsust (30) lahku läinud pankrotihaldur Arno Mägi (58) otsingud hakkavad tasahilju vilja kandma. Hiljutisel moedemmil säras Mägi kõrval kaunis kaaslanna, kuid kooselu ootab veel oma aega.

«Tõepoolest, me tulime ja ka läksime koos,» nendib Arno Mägi, kelle kaaslaseks oli seltskonnaüritusel Nordic Hotels`i müügijuht Annika Kaus. Kumbki aga oma hingeasjade seisust ette ei tõtta. Nii nagu Arno, kinnitab ka küpsetes kolmekümnendates Kaus vaid, et tegemist oli tõepoolest kohtinguga - elukaaslased nad Arnoga pole.
Enam kui aasta eest avas Eesti tuntuim pankrotihaldur Kroonika veergudel oma lahkumineku tagamaad. Mägi tunnistas, et põhjuseks sai truudusemurdmine, pealegi soovis Eva lõbusamat elu.
«Ma arvan, et probleem oli selles, et probleeme ei olnud,» pihtis Mägi. «Polnud piisavalt pinget. Kõik oli liiga hästi. Esimesed viis aastat oli null konflikti. Tuleb välja, et see polegi õnnistus. Ja samuti, et mängin liiga palju tennist. Aga tundeid ja suhtumist ei saa muuta. Mina võtsin olukorda kainelt.»