Varem Tallinnas elanud Liiver kolis Hiiumaale Kogri külla neli aastat tagasi, kirjutab Eesti Päevaleht. “Linnaelu ei istunud mulle ja ega mul seal kõige paremini lõpuks läinud ka, tööpuudus hakkas kummitama. Hiiumaal on hea, ma olen niikuinii sihuke maamehe tüüpi ja tunnen ennast siin mõnusamalt.”

Mõisakülas sündinud Liiver kolis Tallinna juba esimesse klassi tulles ning ütleb, et peab ennast elukutselt täiesti mõistlikuks autojuhiks. Tallinnas elatud aeg kulgeski viimase ajani autojuhina ning taksosõitmisega.

“Inimesed tulevad mulle vahel siiani vastu, tunnevad ära ja ütlevad, et vaat, kus elu on edasi läinud. Mõnel jätkub häid sõnugi,” tähendab kunagine Arno osatäitja. „Võib-olla olen lihtsalt inimestel siiani meeles, aga mind see ei häiri. Mina vaatan siin hoopis heinavihtu ja loomi ning tunnen ennast hästi.”

Kogris töötab Liiver öökarjakuna ja ütleb, et tunneb ennast justkui Inese poploos “15 magamata ööd”. “Tead, mulle makstakse 1800 krooni kuus. Siin on see väga kõva sõna ja pole millegi üle kaevata. Vabal ajal jändan autodega ja lemmiktegevuseks on naisega kaklemine. Kui aega jääb, käin kalal ka,” räägib mees.

„Naine vaatab mind köögis praegugi sellise näoga, et kohe läheb raginaks. Nii oleme juba 26 aastat elanud ja paistab, et tülid on vaid kasuks tulnud. Ja mis ma ikka jonnin elu üle. Mullu sain 50-aastaseks ja avastasin, et olen selle ajaga juba kümmekond kunagist klassikaaslast maha matnud. Peab ainult rõõmustama, et olen elurüngast välja roninud.”