Ikka läbi ja lõhki kunstnikepere! Oma kunstnikest vanemate Jaak Arro (53) ja Epp-Maria Kokamägi (51) jälgedes teeb esimesi samme kunstiilmas ka nende poeg Johannes Arro (25), kelle käe all valmis äsja lauljatar Kerli Kõivu (23) laulu «Army of Love» muusikavideo montaaž.

Johannes on seni oma kahe kuulsa õe Anni ja Liisu Arro varjus püsinud. Ometi on Jaagu ja Epp-Maria kõiki kolme last andega õnnistatud! Kui Anni on kibe käsi köögis, Liisu aga keraamikas, siis Johannese osaks on filmikunst. Monteerimise ehk reklaamiklippide ja muuvide miksimist õppis noormees Balti Filmi- ja Meediakoolis.

«Selle projekti kallal oli väga inspireeriv töötada,» pajatab Johannes koostööst Kõivuga. «Meie tiimi ja Kerli visioonid kattusid ja koostöö sujus suurepäraselt. Koostöö Kerliga oli üllatavalt lahe, sest ta jagas asja ja osales kogu filmimise protsessis, astudes vahele, kus vaja. Seega ei ole tegu mingi staari või blondi bimboga, vaid asjaliku artistiga.»

Seniste suurimate saavutuste hulgas nimetab Johannes veel superstaarisaatest võrsunud lauljatari Kene Verniku ja Mimicry videot loole «Heat».

Au ja kuulsust Johannes siiski taga ei aja. «Ma pole kunagi tahtnud avalikkuse ees olla, vaid olen võtnud perekonna halli kardinali rolli. Pigem meeldib mulle nokitseda oma arvuti taga.»