Raimo ja Aili Kägu vägikaikavedu

Õige pikalt on abielu lahutamata ärimees Raimo Kägul. Kuigi Kägu (54) on kümme aastat elanud koos nägusa poliitiku Kristiina Ojulandiga (43), on ta juriidiliselt jätkuvalt abielus Aili Käguga (50).

Üks kuulujutuveski jahvatab, et proua Kägu ei anna lahutust põhimõtteliselt. Teine allikas väidab, et käib äge varajagamine. Kägu ise on tunnistanud, et tal pole lahutuse vastu mitte midagi.

Novembris ilmus Kristiina Ojuland koos Raimo Käguga seltskonda uhkes valges kleidis, mis tekitas vägisi küsimuse, kas peole tuldi otse pulmast?

Kristiina Ojuland, Raimo Kägu

Kägu ütles toona Publikule, et ta pole oma abielu Ailist lahutanud: "Kõik ei sõltu elus ühest ega kahest inimesest. Vahel on veel neljandad ja viiendad inimesed ka mängus." 

Muide, Kägu armastab Kristiinat kutsuda hellitlevalt armukeseks.

Jaan ja Kersti Toots - majanduslik või hingeline side?

2004. aasta sügisel algas avalikkuse jaoks tõeline seebiooper. Selgus, et ärimees Jaan Toots (52) peab endast 24 aastat nooremat armukest, kes elab miljonivaatega korteris Pirital ning kelle eluase oli kuuldavasti salakaameraid täis.

Algas raske aeg Jaani abikaasa Kersti Tootsi (44) jaoks, sest kõmupressis ilmus pea iga päev midagi Jaan Tootsi ja tema armukest puudutavat. Kõige krooniks oli varem nime Šahmatova kandnud Kati (28) võtnud endale perekonnanimeks Toots. Huvitav, kas Kati teadis ette, et lahutust ei pruugi niipea tulla?

Cosmo Glämmilaat, Kati Toots

Pikka aega oli Jaan Toots kahe naise vahel, kuniks otsustas lõpuks jätkata eluteed Katiga.

Delfi avalikustas aastal 2008 esimesena, et Jaan ja Kati Toots ootavad ühist last.

Sama aasta oktoobris sündis tütar Karoliina. "Jaan oli sünnitusel sada protsenti osaline ja mulle väga toeks," rääkis Kati keisrilõikest.

Hoolimata sellest, et Kati ja Jaan jagavad juba pikemat aega ühist eluaset, on Jaan abielus Kersti Tootsiga. Kui paar elas varem koos Tallinna lähistel Ilmandu külas, siis pärast lahku kolimist jäi maja tühjaks.

Stuudiomelu

Veel läinud aastal kirjutas Õhtuleht, et Jaan ja Kersti Tootsi üheksatoaline maja, mis müügis juba neljandat aastat, pole ostjat leidnud. Esiti küsis Toots selle eest 15 miljonit, kuid vastupidiselt kinnisvarakriisi loogikale seisab müügiportaalides kuulutuse all juba tükk aega hind 16,5 miljonit krooni.

"See on Eestis juhuse küsimus. Mul on käinud vaatamas isegi need, kes leiavad, et seal on liiga vähe ruumi. Samas ka need, kes arvavad, et liiga suur," laiutas Katiga Keila-Joal elav Toots käsi.

Kesklinnas luksuskorteris elav Kersti Toots ütleb täna Publikule, et maja müügiga tegeletakse. Kuid miks pole paar abielu lahutanud? "See on meie omavaheline asi," jääb Kersti diskreetseks.

Ivari ja Külli Padar - pole aega lahutada?

Europarlamentääri Ivari Padari pikk abielu 43aastase sotsiaalpedagoog Külliga (alumisel pildil) lõppes kaks aastat tagasi. Kuid mitte formaalselt. Padar kolis kodust välja pärast 20 aastat kestnud abielu.

HU3N8513

Mehe uuekselukaaslaseks sai advokatuuri kantsler Kristel Voltenberg (40).

"Kõik, mis puudutab mu eraelu, suhet endise abikaasaga ja tänast kooselupraeguse elukaaslasega - see kõik on toimunud! Mul ei ole midagi rohkem kommenteerida," kommenteeris Padar elumuutust ajakirjas Kroonika.

Täna kinnitab Padar Publikule, et nad pole Külliga veel oma abielu lahutanud. "Küsimus on pigem selles, et meil pole selleks aega. Olen siin Brüsselis ja see... Noh, see on lihtsalt jäänud ajapuuduse taha."

Sotside pidu