Matt Damon
Näitleja Matt Damon ootab oma naise Luciana Barrosoga kolmandat last. Madalat profiili hoidev paarike figureerib uhketel galapidudel üliharva. Damon on varem öelnud, et ei usu abiellu, kuid Luciana on parim, mis temaga elus juhtunud on. "Abiellumine on naeruväärne. See on tobe asi. Ometi jumaldan ma abielus olemist, sest Luciana on unistuste naine."
Matt Damon ja Luciana
Tom Hanks
Tom Hanks ja Rita Wilson on abielus olnud juba 22 aastat. Tom räägib, et armub oma naisesse ikka ja jälle uuesti.
Tom Hanks
Ashton Kutcher
Ehkki Ashton Kutcherit peetakse nõmedate tiinekafilmide kangelaseks, on üks asi kindel: see mees on suurepärane abikaasa. Ehkki Ashton on oma naisest Demi Moore'ist 16 aastat noorem, jumaldab ta oma naist väga.
Ashton Kutcher ja Demi Moore
Pierce Brosnan
Pierce on tõeline BOND! Näitleja armus Keely Shaye-Smithi 2000 aastal ja juba aasta hiljem nad abiellusid. Pierce on öelnud, et ei leiaks Keely-sarnast naist ka miljonite hulgast.
Pierce Brosnan abikaasaga

Kevin Bacon
Kevini ja Kyra Sedgwicki liit on püsinud juba 20 aastat. Bacon on öelnud, et armastab oma "võileivakest" surmani. Ilusad sõnad...

Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal soovis väga olla abikaasa Reese Witherspoonile ja isa nende ühistele lastele, kuid naine seda ei tahtnud. Jake'il oli väidetavalt juba sõrmuski ostetud ning ta plaanis Reese'i kätt paluda.
Jake Gyllenhaal, Reese Witherspoon

Hea lugeja! Kes on Sinu meelest Eestis mustermees ja -isa? Jaga mõtteid kommentaarides!