Lokid muudavad näojooned pehmeks

“Nüüd, kui on juba 40 soojakraadi ja läheb järjest kuumemaks, pööran rohkem tähelepanu valitud kangale, et see kindlasti “hingaks”,” räägib Charlene.

“Mis puutub näiteks soengusse, siis päikesega eelistan lendlevat soengut. Loomulik, veidi kohev, laines soeng muudab iga naise näojooned pehmeks ning malbeks. See ongi minu jaoks kevad-suve soeng,” jutustab Charlene. Glamuursemal puhul on suure rulliga lokk tema sõnul üliseksikas. 

“Peaasi, et seda meeletu koguse jooksehooldusvahenduitega kinnitama ei asu — las kujub ja vajub loomulikult päeva jooksul.”

End meikides eelistab Charlene vaid ülikitsast lainerijoont, mille ta maalib silmalau ülaosale ripsmete piirile, et silmakuju ning ripsmetušš välja tuua. Meikides ei saa Charlene mööda roosakast põsepunast, mida ta pintseldab põsenukkidele. Loosi läheb ka loomulikust huuletoonist veidi tugevama pigmendiga balsam — see kõik loob armsa, tütarlapseliku ja värske välimuse.

Lendlev läheb loosi

Garderoobist otsib Charlene välja kõik lendleva, värvilise, mustrilise ja siidise.

“Kindlasti otsin välja valged meestesärgid ja maxi pikkusega kleidid. Toonidest eelistan rohkem looduspäraseid ning loomulikke. Kõik pehme ja naiselik sümpatiseerib mulle suviti palju rohkem kui tahutud madruse look ja nurgelisus.”

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 85

“Aksessuaaridest tulevad mängu idamaadest kogutud käsitöö — nahast ning puust ja looduslikest materjalidest ehted või lihtsalt erinevad kivid ja tahutud kujud nahast keti otsas rippuma.”

Kingad olenevad alati tujust. Charlene`i moto on — peaasi, et oleks mugav! “Kui on hea lõige ja materjal, kannab mistahes kõrge kontsa välja, selles pole kahtlustki. Hetkel on mu lemmikuks rohkem roki lisandite ja aksessuaaridega jalavarjud. Näiteks Alexander McQueeni pealuudega kingakesed või klassikalised “nude” pigalle-id”.

Loe Charleni VIIT soovitust:

1. Oled naine — riietu nagu naine!
2. Armasta ennast — tehes vaid pehmeid, siidiseid ja kõige nahasõbralikumaid valikuid.
3. Loomulik on ilus — “nude” toonid toovad välja tõelise sina ja toovad tähelepanu femme fatale`i elementidelt hoopis sinu kaunile näole ning kehakumerustele.
4. Väike crazy detail — keegi meist pole ju tegelikult ingel.
5. Ole lõbus ja mänguline — lendlevate kangastega just selle välimuse saavutad!