Vaata, kes on teised geipaarid, kes on otsustanud oma ellu ka lapsed tuua.

Elton John ja David Furnish

Möödunud aasta jõulupühade ajal said isadeks Elton John ja tema abikaasa David Furnish. Kuigi paar oli proovinud varem üht last ka adopteerida, saabus pisike Zachary Jackson Levon Furnish-John paari juurde surrogaatema abil.

Rosie O'Donnell ja Kelli Carpenter

Kuigi paar on tänaseks päevaks lahku läinud, on nad endiselt suurepärased vanemad oma kolmele lapsendatud lapsele Chelseale, Parkerile ning Blake'ile ja bioloogilisele lapsele Vivienne'ile.

Neil Patrick Harris ja David Burtka

Neil Patrick Harris ja tema kaasa David Burtka olid üliõnnelikud, kui möödunud aasta oktoobris surrogaatema neile poja ja tütre sünnitas. Paarike peab nüüd kannatlikult ootama, et teada saada, kumma spermast on lapsed sündinud.

Cynthia Nixon ja Christine Marinoni

"Seksi ja linna" staar Cynthia Nixonil on oma eksabikaasaga kaks last, Samantha ja Charlie, kuid pärast abikaasast lahkuminekut sündis Cynthia ja tema uue partneri, Christine Marinoni, perre selle aasta veebruaris veel pisipoeg Max.

Ricky Martin

Ricky Martin sai surrogaatema abil kaksikute isaks aastal 2008. Kui veel siis varjas latiinostaar oma homoseksuaalsust, ei olnud see kõrvaltvaatajaile tegelikult suur saladus. Nüüd on Ricky kapist välja tulnud ning naudib isadust täiel rinnal.

Melissa Etheridge

Lauljatar Melissa Etheridge'i lahkuminek oma ekspartner Tammy Michaelsist polnud just kõige viisakamate killast, kuid Melissal on kahest suhtest kokku neli last. Bailey Jean ja Beckett varasemast suhtest ning kaksikud Johnnie Rose ja Miller Steven Tammyga.