"Laske mind lahti! Mida te teete?!" karjub Nancy. Diskotäht keeldus oma võla katteks müüdud maja uuele omanikule loovutamast pool aastat, kuni politsei oli sunnitud ta sealt lõpuks jõuga välja lohistama. 

Rae vallas ühes majas Täksi teel hargnes alates tänavu veebruarist uskumatu konflikt, mille keskmes seisid Nancy Himma (51), tema tütar Anna-Lisa Rink (24), soomlane Markku Antero Kiukas ja RH Varad OÜ omanik Heindo Kunder (35). Selle aja jooksul on majas lõhutud aknaid, vahetatud lukke, kruvitud seestpoolt puitlaastplaatidega kinni uksi, pihustatud pipragaasi, asjasse on olnud segatud posijad ja tüli on käinud korduvalt lahendamas politsei!

Loo algus ulatub kahe aasta taha. Skandaalse maja kohta Rae vallas võib kinnistusraamatust lugeda, et kohtutäitur Elin Vilippus pani vahetult enne 2014. aasta jõule majale peale keelumärke selle käsutamise keelamiseks Swedbanki kasuks. See tähendab üldjuhul, et pangale on jäädud võlgu ja lootust, et võlgnik laenu tagasi maksab, enam pole.

Kohtutäituri keelumärge võtab kinnisvara omanikult õiguse teha varaga mis tahes tehinguid. Kinnistusraamatust ilmneb seegi, et maja kuulus 2006. aastast kuni tänavu veebruarini Nancy Himma ja tema kunagise abikaasa Aivar Mantsiku (42) ühisomandisse. Mantsik lahkus sealt aga pärast abielu purunemist juba kaheksa aastat tagasi ja maja on olnud sestpeale elukohaks Nancy`le, tema tütrele Anna-Lisa Rinkile ja viimastel aastatel vahelduva eduga ka neiu kallimale, tuntud räpparile Tommy Cashile.

Üürnikul on Eesti Vabariigis suured õigused ja kui ta pole just lepingu vastu jämedalt eksinud, siis üürniku väljatõstmine ennetähtaegselt on keeruline. Maja koos üürnikuga, kellest vabanemine toob tõenäoliselt kaasa ennustamatuid sekeldusi, ei taha aga keegi osta. Diskotäht keeldus oma võla katteks müüdud maja uuele omanikule loovutamast pool aastat, kuni politsei oli sunnitud ta sealt lõpuks jõuga välja lohistama - Kroonika valdusesse sattus ka õõvastav videomaterjal sellest jubedast saagas.

Asjaosalistele vastu tulles eemaldasime video, kuidas politseinikud lohistasid Nancy võla katteks müüdud kodust välja. Ent kaadrid, Nancy seisukoha ja info juhtunu kohta leiab täna ilmunud Kroonikast digi.kroonika.ee! 

Jaga
Kommentaarid