ANNA OMA HÄÄL PARIMATELE SIIN: meelelahutusauhinnad.kroonika.ee

Rahvas otsustab! Hääletus selgitab välja Eesti rahva seas populaarseimad tele- ja raadiosaatejuhid, saated, teleseriaalid ja seriaalinäitlejad – kokku 11 meelelahutusvaldkonna kategoorias. Hääletada saab veebilehel www.meelelahutusauhinnad.kroonika.ee

Eesti enim loetud ajakiri Kroonika korraldab Eesti meelelahutusauhindade väljaandmist alates 2013. aastast. Parimate telesaadete ja -sarjade, samuti raadiosaatejuhtide valimise traditsiooni algatas 2001. aastal teleajakiri Nädal. 2012. aasta sügisel Kroonika ja Nädal liitusid, sündis Eesti suurima trükiarvu ja lugejaskonnaga meelelahutusajakiri Kroonika, kes kutsus ellu ka Eesti Meelelahutusauhindade väljaandmise rahva antud häälte põhjal.

Kroonika korraldatud hääletuse esimeses voorus saab oma lemmikutele hääle anda 8. maini. 9. mail avalikustatakse igas kategoorias kolm enim hääli saanud nominenti, kes võistlevad teises hääletusvoorus parima tiitli nimel. Hääletamine kestab 23. maini, võitjad kuulutatakse välja 31. mail suurejoonelisel galaõhtul Salme kultuurikeskuses, millest teeb erisaate TV3. 

Rahva hulgas tohutu populaarsuse saavutanud Eesti meelelahutusauhindade hääletusel anti möödunud aastal kokku 331 782 häält. Aasta meelelahutaja tiitli võitis 2013. aastal Evelin Võigemast, 2014. aastal Tanel Padar, 2015. aastal Kristjan Jõekalda, 2016. aastal Tõnis Niinemets ning möödunud aastal viisid kaksikvõidu koju Teet Margna ja Kristjan Jõekalda. Kuuendat korda toimuva suurejoonelise Eesti meelelahutusauhindade galaõhtu juhid on Kroonika peatoimetaja Krista Lensin ja Üllar Saaremäe.

Eesti meelelahutusauhinnad aitavad teieni tuua TV3, hotell Lydia, Balbiino, Unibet, Thai Orchid Spa, Pro Optika ja Tere. Galast valmib hoogne telesaade, mille TV3 toob vaatajateni 1. juunil.

Ja nüüd... palume hääletama! 

Eesti ajakirjade kirjastamise turuliider AS Ajakirjade Kirjastus annab välja üle 30 väljaande, mille lugejate koguarv on enam kui 600 000. Ligi 17 aastat turul tegutsenud kirjastuse väljaannete hulka kuuluvad teiste seas Eesti meelelahutusmeedia lipulaev Kroonika, vanim ja väärikaim kodumaine naisteajakiri Eesti Naine, lugejate seas palavalt armastatud Naisteleht, Anne & Stiil, Pere ja Kodu ning Nipiraamat. Lisaks annab kirjastus välja ka oma valdkonnas lugejate poolt väga hästi vastu võetud ajakirju Teleleht, Kodukiri, Tervis Pluss, Oma Maitse, Kalale!, Käsitöö ja Jana. Paljude ajakirjade põhinumbri kõrval ilmub ka eriväljaandeid ning peale ajakirjade kirjastatakse veel kliendiajakirju. Kirjastusele kuuluvad ka üha suureneva lugejaskonnaga portaalid annestiil.ee, stiil.ee, eestinaine.ee, toidutare.ee, kroonika.ee, naisteleht.ee, kalale.ee, perejakodu.ee ja nipiraamat.ee ning portaal ajakirjad24.ee. Ajakirjade Kirjastuse omanikud on võrdsetes osades Ekspress Grupp ja Suits Meedia.

Jaga
Kommentaarid