Kuna Kutcher on üks tähtsamaid tunnistajaid väidetava mõrvari vastu, peab filmitäht minema kohtusse ja tunnistusi andma. Kuid varem on näitleja saatuslikust ööst ka juba rääkinud.

Näitleja mäletab, et Ashley helistas talle pärastlõunal ning nad pidi pärast Grammyde jagamist kokku saama. Mingil hetkel aga neiu enam telefonile ei vastanud ning Kutcher läks tema koju uurima, milles on asi. Ashton ütles võimudele mõrvaõhtul, et ta arvas, et tema tüdruksõber on tema peale pahane, sest ta ei saanud Ashley'ga tervet õhtut veeta.

Kutcher jõudis naise maja juurde kell 22.45, kuid keegi ei avanud ust. Ashley auto oli maja ees ning näitleja piilus aknast sisse. Ta nägi punast vedelikku maas, kuid arvas, et tegemist on vaid veiniga.

Samal ajal lebas Ashley alasti keha vannitoas. Teda oli pussitatud 47 korda, mõned noahoobid olid lausa 15 sentimeetri sügavused ning võimud ütlesid, et tema pea oli peaaegu maha raiutud.

Kutcher lahkus tüdruku maja juurest, sest arvas, et neiu on solvunud. Järgmisel päeval leidis laiba tüdruku korterikaaslane Justin Peterson.

Nüüd süüdistatkse neiu mõrvas 43-aastast Michael Gargiulo, keda peetakse Hollywoodi rappijaks. Teda süüdistatakse veel ühes mõrvas ning mõrvakatses.