Michael Gargiulot (43) mõisteti süüdi Ashley Ellerini (22) tapmises 2001. aastal ja Maria Bruno (32) tapmises 2005. aastal. Gargiulo ründas mõlemat naist noaga nende kodurajoonis Los Angeleses, vahendab People.com.

Ashley Ellerin oli "Kuumadest seitsmekümnendatest" tuntud näitleja Ashton Kutcheri sõbratar. Noored pidid Ellerini surmaööl kohtingule minema, kuid kui neiu ust avama ei tulnud, arvas Kutcher, et ta kallim on solvunud ja lahkus. Selleks hetkeks oli Ashley aga juba tapetud. Nüüd kutsuti Kutcher kohtusse tunnistusi andma.

Nii Ashley Ellerin kui ka Maria Bruno tapeti mitmete noahoopidega ja nad mõlemad elasid Gargiulo läheduses. Prokurörid kirjeldavad meest kui sarimõrvarit, kes noori naisi nende kodu ümbruses varitses, ootamatult ründas ja seejärel põgenes. Lisaks kahele mõrvale mõisteti Hollywoodi Rappija süüdi ka ühes mõrvakatses.

2008. aastal ründas Gargiulo 28-aastast Michelle Murphyt, kes suutis ründaja eemale tõugata ja jäi tänu sellele ellu. Meest süüdistatakse ka 18-aastase Tricia Pacaccio 1993. aastal toimunud mõrvas. Neiu leiti oma kodu kõrvalt surnuks pussitatuna. Pacaccio vend oli toona 17-aastase Michael Gargiulo sõber ja nad elasid lähestikku.

Michael Gargiulo aga oma süüd ei tunnistanud ja väida, et teda tabas hullusehoog. Kohus peab nüüd otsustama, kas Gargiulo jutt vastab tõele ja teda tõepoolest valdas hullusehoog. Kui kohus aga Gargiulo süüdi mõistab, ähvardab meest surmanuhtlus.