Kevini endised kolleegid Best Buy kaupluseketist on meediale paljastanud, kuidas noormees harva millestki muust rääkis kui Christinast, kuulas tööl vahetpidamata tema laule ja tundus elavat pettekujutelmas, mille kohaselt oli lauljatariga isiklikult tuttav. Ühtlasi unistas ta pidevalt enda ja Christina ühisest tulevikust ja vandus, et võtab ühel päeval neiu endale naiseks.

27-aastane noormees nägi enda välimuse kallal ka kõvasti vaeva, et oma iidoli jaoks atraktiivsem paista — ta lasi oma kiilanevale peanupule juukseid siirdada, läbis silmalaseroperatsiooni, et prillidest vabaneda ja kulutas märkimisväärseid summasid ilusamate riiete ja jalanõude peale. Mitmed kolleegid on märkinud, et mõrtsukas hakkas ka taimetoitlaseks, et liigset kaalu kaotada.

Kevinil oli vägivaldne minevik, mille tõi taas pinnale mõnda aega tagasi selgunud info, mille kohaselt oli Grimmie’l suhe oma produtsendiga — töökaaslased ajasid mehe selle info pideva toonitamisega endast välja ja seda peetakse üheks põhjuseks, miks too 10.juunil nii enda kui Christina maha lasi.