"On kahetsusväärne, et meedias levivad väited, nagu oleks Pauli tütar olnud laupäevasel üritusel, kui õnnetus juhtus. Me tahame selgitada, et Paul läks üritusele üksi. Meadow ei olnud üritusel ja õnneks ei näinud pealt õnnetust. Vastupidised väited on kõik valed," ütles Pauli meeskond mehe ametlikul Facebooki lehel.

"Kahjuks on suur hulk inimesi loonud ka valekontosid, milles väidavad, et need kuuluvad Meadow`le. Me tahaksime teada anda, et Meadow`l ei ole hetkel ühtegi avalikku profiiili ja ta ei ole sotsiaalmeedias aktiivne. Me palume tema privaatsust praegusel ajal austada," lisatakse lehel.

USA filminäitleja Paul Walker, kes on tuntud peamiselt ülipopulaarsetest "Kiirete ja vihaste" (Fast & Furious - inglise k) filmidest, sai Californias autoavariis surma.

Walker oli kaasreisija enda sõbra 2005. aasta Porsche Carrera GT-s ning mõlemad mehed saabusid heategevusürituselt, kui sattusid Lõuna-Californias ränka avariisse.

Mehest jäi maha 15-aastane tütar Meadow Rain Walker.

Kuigi 40-aastane Walker mängis väiksemaid rolle kinolinal juba enne, sai ta laialdaselt kuulsaks 2001. aastal linastunud "Kiirete ja vihaste" esimeses filmis. Koos kaasstaari Vin Dieseliga astusid nad üles enamikes filmiseeria kuuest filmist ning Walker töötas parajasti järjekordse, järjekorras seitsmenda "Fast & Furious" filmi kallal.

Sel kuul on välja tulemas ka draama "Hours", kus ta samuti mängis peaosa.