1. Varastatud asjad kõik müügiks!

Sky Plusi kuulajatele edastati uudis, et Lilleküla staadionil olla 1. aprillil avatud olnud Eesti esimene varastatud asjade laat. Tavaar, mis röövlitelt ära võetud, pannakse heategevuslikule oksjonile ja tulude eest ostetakse operatiivsõidukitele vaja minevat kütust.

2. Sündis uus kvaliteet

Õhtuleht kirjutas: Oleme uuenenud! Tänasest jätkab Õhtuleht kvaliteetpäevalehena.

3. Heidy Purgast saab Dimi printsess

Naisteleht avaldas loo, et tõsielusari "Unistuste printsess" läheb aina pöörasemaks. Kui esimeses saates tulid mängu modellist jokkerit, siis nüüd asub printsesside tõrvatilgaks Heidy Purga.

4. Evelyn Sepast saab Kroonika peatoimetaja

Publik kirjutas, et Evelyn Sepast saab ajakirja Kroonika uus peatoimetaja.

"Sain riigikoguliikme töö kõrvalt edukalt hakkama nii laulu- kui ka tantsusaates, seega ei näe ma probleemi, miks ei võiks sedagi pakkumist vastu võtta?" selgitas Evelyn. Lisades: "Käin igal peol, kuhu mind kutsutakse ja seega ei kõhelnud hetkekski, kui peatoimetaja tooli mulle pakuti. Olen glamuurne ja vastan kriteeriumitele."

5. Nõia-Ints võttis JÄLLE SMS-laenu

Kroonika online aga kuulutas: Kuulus Nõia-Ints, kodanikunimega Indrek Leibur tunnistas “Tõehetkes”, et kahetseb liigseid tätoveeringuid oma kehal. Nüüd võttis ta SMS-laenu, et “kehakaunistused” eemaldada. Mees võtnud laenud koguni 20 000 krooni.

6. Lilit Kaaret - Savisaare uus nõunik

Eesti Ekspress andis teada, et Raepressi teatel saab Tallinna meer Edgar Savisaare uueks nõunikuks saatest "Unistuste printsess" tuntud Lilit Kaaret. Kuupalgagaks  85 000 krooni. Lilit annab linnapeale nõu kultuuri- ja haridusküsimustes.

7. Liis Lass läks loomaaeda

Naisteleht kirjutas ka, et poetess Liis Lass (23) on leidnud taas uue väljakutse. Vastu kevadet, kui paljud loomad järglasi saavad ja loomaaias seetõttu eriti kiired päevad on, nõustus Lass asuma loomaaia arendusjuhi ametikohale.

8. Juri Gagarin elab!

Delfi päevavideos anti teada, et 42 aasta eest surnud kosmonaut Juri Gagarin olevat kogu selle aja viibinud orbiidil ja eelmisel pühapäeval nautinud eesti keelt valdav Gagarin Evelyn Sepa esinemist saates "Laulud tähtedega". Esitas Sepp loo "Lenda, Juri Gagarin".

9. MASU ajas Shanoni laiali

Rock Cafe teatas: "Ansambli Shanon looja ja kitarrist Janek Harik ütles, et iga asi saab kord otsa. “Praegusel masu ajal on bändi tegemine ikka paraspiin, eriti kui sellest sõltub su igakuine sissetulek — kontserte on lihtsalt nii vähe,” lausus Harik. “Pakume reedel kindlasti meeldejääva etenduse oma lojaalsele austajaskonnale.”

10. Hannah esineb prints Williami erapeol

Ajakiri Naised teatas, et Inglise kuningakoda on ärevuses, sest prints William otsustas korraldada Buckinghami palees koduse erapeo, kuhu on peaesinejaks kutsutud meie Hannah. Õukonnale lähedal seisva Daily Mirrori juhtiva reporteri Katrin Lust-Buchanani väitel soovinud prints, et Hannahist saaks Briti ametlik õuelaulik.

Hea lugeja! Milline oli neist parim nali ja mida uskuma jäid?