Nädal otsa New Yorgis ringi seigelnud ning pidevalt avalikkuse silma all veidralt käitunud Bynes viidi perekonna nõudmisel tagasi Los Angelesi ning paigutati psühhiaatriahaiglasse, teatab TMZ.

Twitteris oma isa kohta jõletusi kirjutanud Bynes võttis süüdistused ise sealsamas tagasi, väites, et "mikrokiip" tema peas sundis teda neid süüdistusi kirjutama ning et need ei vastanud tegelikult tõele.

Kihluseloole tõmbas kriipsu peale TMZ, kes otsis üles naise väidetava peigmehe, kes sõnas, et tunneb küll Bynesi, ent pole temaga kuid suhelnud, rääkimata kihlusest.

Inimest saab tahtevastaselt psühhiaatrilistel põhjustel kinni hoida kuni 72 tundi, erijuhtudel aga saab seda aega venitada kahe nädala pikkuseks. Näitlejanna vanemad on väidetavalt tegelemas ka sellega, et taastada oma eestkosteõigus tütre üle, nagu see oli veel kuu aega tagasi, ent kaotas kehtivuse - mille peale tütar ka kiiresti kodunt sääred tegi ning oma hullustega jätkas.

Eestkosteõiguse said vanemad aasta tagasi, pärast seda, kui tütar pärast tulekahju korraldamist kohtulikult psühhiaatrilisele ravile saadeti.