Genesti, keda tuntakse oma erilise välimuse tõttu, sai üle maailma kuulsaks Lady Gaga 2011. aasta muusikavideost "Born This Way". Mehe välimus suunas ta kiirelt ka modellitööle, tänu millele ka kõige hinnatumad moelavad talle tuttavad olid, vahendab BBC.

Genesti elutee sai õnnetu lõpu eelmise aasta 1. augustil, mil ta kukkus alla 3. korrusel asuvalt rõdult. Toona levis laialt väide, et tegu oli enesetapuga, kuid perekond ja esindajad sellega ei nõustunud.

Esmaspäeval avalikustatud dokumentides seisab, et Genesti leiti sõbra kodu eest maast kell 17:15. "Ta oli verine ja ei reageerinud." Lahkamine näitas, et mehe kehas oli ränk alkoholi kogus ning ta oli tarvitanud ka kanepit.

Juhtumi uurija ütles, et tänaseks on surma põhjuseks märgitud õnnetus. Kuigi varasemalt oli Genestil olnud probleeme vaimse tervise häiretega, siis enne tal vastavaid sümptomeid ei olnud esinenud. Ka perekond meenutas, et vahetult enne surma oli mees kihlunud ning elas oma elu ühes kõige õnnelikumas perioodis.

Korteris asunud turvakaameratest oli näha, kuidas modell läks rõdule üksi ning süütas suitsu. Lähedaste sõnul oli tal suitsetades kombeks rõdu piirdel istuda. "Võttes arvesse ta harjumust ning tugevat joovet, on väga võimalik, et härra Genest kukkus kogemata rõdult alla," teatas uurija.