Lihtsalt sõber? Aasta alguses filmiprodutsendist abikaasast Kris Taskast (37) lahku kolinud näitlejatar Maria Avdjushko (42) uus saatja on väidetavalt AS Tallinna Küte juhatuse esimees Kristjan Rahu (38).

Maria ja Kristjan jäid kohvikukülastaja kaamera ette tegelikult juba jaanuaris, ühel lõunal Tallinna restoranis Senso (alumisel pildil). Nende suhtlus olnud kõike muud, kui ehk hoopis ühest võimalikust ärikohtumisest võiks oodata. Maria ja Kristjan istusid kõrvuti, ilmselgelt intiimsust nautivalt lähestikku, ega suutnud teineteisest käsi eemal hoida. Justkui äsjaarmunud — nii kirjeldab külastaja, kes, et seda mitte märgata, pidanuks keerama paarile selja või sootuks lahkuma...

AS Tallinna Küte juhatuse esimeest Kristjan Rahut iseloomustatakse kui väga madalat profiili hoidvat ja toredat inimest, kes pole mingi naistemees, vaid tõsine ärijuht. Avdjushko ei kinnita, aga ka ei kummuta võimalikku lähemat suhet Kristjaniga. «Ma võin väljas käia, kellega ma tahan,» sõnab ta vaid resoluutselt.

Nädala eest tunnistas Maria, et tema viisteist aastat kestnud kooselu on saanud punkti ja aasta algusest ei ela ta oma kahe lapse isa Krisiga enam koos. Signaale, et filmipaari elu pole enam pilvitu, märgati mullu. Kui algul räägiti filmirahva seas vaid filmi «Punane elavhõbe» rahastamisega seotud probleemidest, siis peagi sedagi, et ärilised pinged mõjutavad ka filmiprodutsendist Krisi abielu…

Maria elus on seni figureerinud peamiselt loomingulisemate aladega tegelevad mehed, enne Krisi oli naise elus pikemat aega tähtis koht näitleja Rein Pakul, kes astub peagi üles Tartu Uue Teatri romantilises komöödias «Rein Pakk otsib naist».