Loe, mida Racquel Natasha oma järelhüüdes kirjutas:

"Minu süda on murtud

Tim, tundub nagu see oleks olnud justkui eile, kui olime lahutamatud. Me rääkisime ja naersime päikesetõusuni. Need olime meie maailma vastu. Mälestused, mis kestavad igavesti. Kõik meie tõusud ja mõõnad kõrvale jättes ei tahtnud ma midagi muud kui seda, et oleksid terve ja õnnelik igal omal sammul. Anda sulle elu, midagi mille poole püüelda, kuid universumil olid meie jaoks teistsugused plaanid.

Ma tean kui väga sa võitlesid ja püüdsid. Ma proovisin teha kõik mis sain. Aitäh sulle selle eest, et sa näitasid ja õpetasid mulle mida tähendab tõeline armastus. Et võtsid mind kaasa omal teel. Side mis meie vahel oli oli nii puhas ja päris. Ma ei usu, et see side kunagi tõeliselt katkeb - see oli, on ja jääb alatiseks minu südamesse.

Sinu tund tuli liiga vara. Olid nii andekas ja eriline. Sa olid minu elu suurim osa ja mängisid elus suurt rolli. Ma lihtsalt tahaksin, et sa teaksid, et ma ei ole kunagi sind armastamast lakanud. Tunnen end hästi teades, et Timi muusika on miljardite elusid puudutanud ja tema hing ja mälestus elab kõigi meiega meie südameis igavesti.

Minu kaastunne tema imelisele perekonnale sel raskel ajal - minu süda on nendega. Tänan oma sõpru ja perekonda toetuse eest.

Puhka rahus, kaunis ingel. Ma ei unusta sind iialgi. Armastan!"'