Esimest korda üritusest kuulnud Madis ei olnud algul sellest kaugeltki vaimustuses ning kahtles, kas üldse kaasa lüüa, kirjutab Buduaar.
"Alguses ma ei tahtnud sellel üritusel osaleda, kuid Mr. Gay Norway korraldajad (kes on ka MGE peakorraldajad) arvasid, et ma võiks ikka kaasa lüüa," räägib ta.

Võistlus kestis 4 päeva, selle aja jooksul oli kokku 3 eelvooru: talendivõistlus, ujumisriiete demonstreerimine, challenge ning vestlus žüriiga. Delegatsioonide lemmikuks valiti Portugali esindaja André Caldeira Rodrigues. Rahvahääletuse võitis Hollandi esindaja Jeffrey Zevenbergen.

"Talendis sai näha palju striptiisi, kuulda laulumist kui ka luuletusi, samuti ei puudunud meeleolukad drag-queenid," meenutab Madis värvikaid sündmusi. "Korraldajad jälgisid ka seda, kuidas omavahel läbi saadi ja proovides osaleti, ka sellised asjad mängisid seal suurt rolli."

Madis loodab siinkohal, et tema osavõtt innustab järgnevatel aastatel ka teisi eestlasi sellisest üritusest osa võtma. "Ei ole tähtis, kui hästi sa laulad, tantsid, näitled - tähtis on jääda iseendaks ja uskuda, et elus on kõik võimalik!" on ta kindel.

Refereeritud artikli täistekst Buduaaris.