Legendaarne
Anne Veski
, kes ise säras Arne Niidu kleidis, ütles, et talle meeldisid paljud. Kõige ilusamaks nimetab ta olümpiavõitja Gert Kanteri abikaasa valget kleiti. "Tal on ideaalne figuur ja see kleit oli täiuslik. Kaks ilusat ja sportlikku inimest."

Näitleja Katrin Karisma ütleb, et tema on oma kleiti kandnud ka varem. "Tegin sellest, mis mul oli," iseloomustab naine oma sinist õhtukleiti. Kiidab Karisma aga Signe Kivi. "Mulle meeldis see kooslus ja punased juuksed sinna juurde. Tal on alati väga väljapeetud."

Näitlejatar Ülle Lichtfeldt kiidab presidendiprouat. "Tõstaksin esile Evelin Ilvest. Ta kannab kõik rõivad välja."

Poliitik Kadri Simson ütleb, et talle jäi ballil silma kolm episoodi. "Enne kontserti nägin Anu Ansipi huvitavat ja pilku püüdvat kleiti, mis justkui oligi mõeldud selja tagant vaatamiseks."

Simsonile meeldisid ka väga kontserdil esinenud torupillitüdrukute kostüümid. "Ja kolmandaks - kui arvestada meie pikka ja lumist talve, siis jäid mulle silma ka kaks kevadhaldjat - Maria Peterson ja Heli Veskimägi."

Simsoni kleidi disainis Kristin Suik.

Peaministri abikaasa Anu Ansip tõstab esile Ülle Kadastikku ja Siiri Oviiri. "Ta (Siiri-toim.) on alati väga armas. Elegantne oli ka Märt Raski abikaasa. Ning loomulikult oli väga kaunis Evelin Ilves."

Anu Ansip säras Arne Niidu kleidis.

VAATA BALLILE SAABUJAID SIIT. 

SELTSKONDLIKU OSA LEIAD SIIT.

KÜLALISTE GALERII LEIAD SIIT.