Värskes Kroonikas: Nii mõnigi kaunitaridest, kes kuulub Beatrice modelliagentuuri MASS ridadesse, on tõusnud moemaailmas uskumatutesse kõrgustesse.

Muu hulgas ilmakuulsale Yves Saint Laurent'ile modelliks olnud Triin Villemsaarel, kes on Beatricega koostööd teinud juba kuusteist aastat, on lisaks tööle ka eraelus kenasti läinud! Nii pakkiski Beatrice kohvri ning sõitis juuni teisel nädalal Kreekasse Sifnose saarele, et olla tunnistajaks Triinu ja tema kreeklasest abikaasa Christo Zachariase pulmatseremooniale.
«Pulm toimus kreekapäraselt ilma pulmaisata, ilma igasuguse liigse pingutatud meelelahutuseta,» räägib Beatrice, kelle sõnul ta on käinud mitmes pulmas, kuid see oli parim, kus ta on viibinud. «Pruut saabus paadiga imeilusa kiriku juurde, mis asus merre ulatuvatel kaljudel. Kõik oli fantastiline! Hiljem toimus kauni rannahotelli ees pidu umbes 150 inimesele.» Uhkele pulmapeole eelnes külaliste jaoks tutvumispidu ning hiljem, pärast pulmi, mõnus järeltšill.
Triin kandis oma elu tähtsaimal päeval kreeka moelooja Dimitris Petrou imelist kleiti. Sama mees tegi rõivad ka tema Christole. Facebook viitab, et Triin ja Christo olid koos juba 2011. aastal. Ilusat elu!

Jaga
Kommentaarid