Nimelt sai 30. juunil läbi aastane reklaamileping habemeajamistarbeid tootva Gillette’i ja Beckhami vahel. Uut lepingut aga ei ole veel sõlmitud, kuna väidetavalt ei ole Beckham rahul Gillette’i ligi 70 miljoni kroonise pakkumisega, vahendas Rootsi majandusportaal di.se The Timesi.

Beckham tahab, et lepingusse kirjutataks punkt, mille kohaselt saaks staar lisaks pakutud summale tasu ka müügitulemuste pealt.

Selline punkt on Beckhamil reklaamilepingus olemas Adidase ja uue klubi Los Angeles Galaxiga. Adidas maksab Beckhamile tasu iga müüdud jalgpalli, Galaxy aga iga müüdud pileti pealt.

Sunday Timesi rikaste nimekirja andmeil on David ja Victoria Beckhamil kokku vara umbes 2,5 miljardi krooni jagu. Summa kasvab pidevalt. Victoria läheb peagi uuele turneele taasühinenud Spice Girlsiga, David aga teenib Galaxyst viie aastaga 2,9 miljardit krooni, kui ta suudab kaotada ameeriklaste skeptilise suhtumise jalgpalli.

Juba praegu teenib mees suuri summasid lepingutest Adidase, Pepsi, Motorola ja parfüümikaubamärgiga Coty. Motorola plaanib peagi turule tuua ka spetsiaalse Beckhami mobiiltelefoni.