Maailma tuntumate ja kallimate jalgpallurite sekka kuuluv Beckham lahkus juunis Manchester Unitedi klubist ja liitus Hispaania Real Madridiga.

“Beckham võis ju Manchester Unitedist lahkuda, kuid endised meeskonnakaaslased Gary Neville, Paul Scholes, Wes Brown ja Nicky Butt jäävad tema naabriteks edasi,” teatasid Araabia Ühendemiraatidesse miljardi naelsterlingise kuurordi ehitajad pühapäeval.

Viie magamistoaga villade ostuks on lepingud sõlminud veel Michael Owen, Wayne Bridge, Ashley Cole, Joe Cole, Kieron Dyer ja David James. Umbes miljoninaelased luksuskodud ostavad ka vutitreener Ray Clemence ja arst Stephen Slattery.

Kahest palmikujulisest saarest koosnev kuurort Dubaist umbes 30 kilomeeetri kaugusel peaks valmima 2005. aastal. Kuue kilomeetri pikkuste saarte “tüvedele” paigutatakse restoranid, kauplused ja korterid, “lehtedele” luksusvillad ja saari ümbritsevatele kuusirbikujulistele rahudele hotellid. Riffe ühendavad saartega 300-meetrised sillad.

Beckham ja ta popstaarist abikaasa Victoria “Posh Spice” Beckham said valida 28 erineva hispaania, araabia ja jaapani stiilis maja vahel. Iga villa juurde kuulub erarand ja ujumisbassein.