Jaanuaris nägi ilmavalgust Tauri Tallermaa ja Maris Kehva-Tallermaa poisslaps, kes Taurile on kokku juba neljas võsuke. Samal kuul täienes võistlustantsija Kerttu Tänava perekond tütrekese Vanessa võrra. Kevadel sündis tütar Lenna Kuurmaal ja Robert Vaiglal, saades nimeks Ami ning isaks ja emaks said vormeliäss Marko Asmer ja ta elukaaslane Gerli Niilo. Maikuu tõi Liina Vahteri ja Mihkel Raua perre pisitütre Mirjami.

Suve algul õnnistas kurg muusik Mihkel Mattisenit ja ta elukaaslast Polinat tütre Emiliaga. Eesti korvpallikoondise tippsportlane Gregor Arbet sai elukaaslase Ly'ga poja, kel nimeks Geron. Viljakas suvi jätkus Katrin Siska esiklapse Alexandri sünniga ja jätkus tütarde saabumisega ka korvpallur Tanel Soku kui Mart Mardisalu peredesse. Näitleja ja lavastaja Ain Mäeots sai juba lausa 5. korda isaks. Teise tütre Mira Theresaga sai ühele poole Ithaka Maria, kelle elukaaslase jalgpallur Aleksei Savitski jaoks on tegu esiklapsega. Lauljatar Kadi Toom ja Glen Pilvre tervitasid tütar Lindat.

Sügis tõi lehtede langemisega kaasa poja Simeoni sünni Birgit Õigemeelele ja Indrek Sarrapile. Meelelahutaja Henrik Normann sai Monika Sepaga ilusa ja terve poisslapse Georgi. Külmade ilmade saabudes täienes ka Ulfsakite dünastia Lembit Ulfsaki lapselapse, Maria Ulfsak-Šarapova poja Pauli näol. Head iibe täiendamise eeskuju näitas pärimusmuusik Mari Kalkun kallima Taaviga, sünnitades tütre Linda. Välisminister Urmas Paet tervitas abikaasaga oma kolmandat võsukest. Isa- ja emarolli asusid täitma Lauri Laasi ja Stella Shaumyan. Emil Rutiku tütre Hanna Korsari pere täienes samuti.