Alles äsja emaks saanud supermodell Gisele Bundchen ootab oma abikaasa Tom Bradyga juba teist last, kes peaks sündima umbes 6 kuu pärast. Kokku on neil peres juba kaks last, lisaks paari ühisele pojale Benjaminile on Tomil eelmisest abielust 4-aastane poeg.

Lauljatar Lily Allen Cooper ootab juba teist last, kuigi tütar Etheli sünnist pole veel aastatki möödas. Rasedus on algusjärgus, mistõttu suurt beebikõhtu pole kõmupiltnikud veel kaadrisse püüdnud, kuid õnnelik staar oma Twitteris sellekohasest uudisest juba säutsunud. Lapse isaks on Lily abikaasa Sam Cooper.

Näitlejatar Claire Danes saab esimest korda emaks. Lapse isaks on kuulduste kohaselt tema abikaasa Hugh Dancy, kuid mingeid täpsemaid emotsioone pole näitlejatar seni veel avaldanud.

Reese Witherspoon on üks särav ja väga viljakas kaunitar, kelle juba olemasolevale pojale ja tütrele on sündimas kohe õeke või vennake, kelle isaks on uus abikaasa Jim Toth.

Megan Fox ei tahtnud pikka aega tunnistada, et ta rase on, kuid paraku ei saa üha kasvavat kõhtu enam burgerite süüks ajada, eriti veel, kui Megani ülejäänud keha endiselt piitspeenike on. Koos abikaasa Brian Austin Greeniga pole nad lapseootust veel kinnitanud, kuid kõmupiltnike tabamused räägivad iseenda eest.

Volüümikas lauljatar Adele, kes alles hiljuti armuõnne leidis, täeindab oma õndsust veelgi. Adele kinnitas hiljuti, et on ma elukaaslase Simoniga väga õnnelik ning laps liidab neid kokku tugevamini kui enne.

Vamipiiritapja Buffy ehk Sarah Michelle Gellar on koos abikaasa Freddie Prinze Juunioriga järjekordset järelkasvu ootamas ning taaskord värsked lapsevanemad ja nende 2-aastane tütar Chralotte Grace on väga elevil.

Oligi juba aeg, et kunagi hirmus metsik Drew Barrymore maha rahuneks, armuks ja pere looks. Enda sõnul ajas teda ta hullumeelselt tiksuv bioloogiline kell hulluks juba 6 aastat tagasi, seega palju õnne!

Tundub, et Victoria's Secreti modellid on otsustanud oma seksika pesu varna riputada ning mähkmete vahetamisega tegeleda. Adriana Lima ja tema abikaasa Marko Jaric ootavad juba oma teist last ning paari 2-aastane tütar Valentina ei jõua ära oodata, mil endale väikese õe või vennakese saab.

Tori ja tema abikaasa Dean McDermott on taas emaks-isaks saamas ning on selle üle ülirõõmsad, sest järjekorras on see juba ei rohkem ega vähem kui neljas laps. Neil on poeg ja kaks tütart ning noorim on kõigest 5-kuune. Päris produktiivne perekond!