Olles tükk aega ümber tähtsa teema tantsinud küsis Märks naerma puhkedes Ineselt: “Oled tegelenud ka loominguga..?”. “Mis siin naljakat on!?” hüüatas Ines. “Kas teed jätkuvalt kõike ise, või oled palunud ka abi?” jätkas Märks kahemõttelise küsimusega. Ines jäi aga tõeliseks professionaaliks ning pärast pisikest itsitust jätkast selgitamisega, et värske lugu “Kõik, mis tahta võin” on sündinud bändi sisese loominguga.

"Millised on siis su sügisplaanid?” ei jätnud Märks jonni. "Praeguse seisuga ma kavatsen suhteliselt rahulikult võtta, eks siis vaatab, mis siin vahepeal saab,” sõnas Ines endale omase rahu ja graatsiaga.

Vahetult enne jaanipäeva teatas Ines Kroonika vahendusel, et tema ja elukaaslase Mart Vipsi perre on sündimas esiklaps. "Ootame beebit meie perre sügisel ja oleme väga õnnelikud," ütles 39-aastane Ines kidakeelselt.

Seda, et lauljatari laitmatu pihajoon reedab märke emaks-saamisest, märkasid tähelepanelikumad juunis toimunud Inese kontsertidel Kernu mõisa restorani terrassil. Muidu imepeenikese taljega kaunitar kandis musta lohvakat maani suvekleiti, mis istudes beebikõhtu küll hoolikalt varjas, kuid mõnes poosis, tuuleiilidele avatud laval, kauni kumeruse siiski välja joonistas.