Affleck võtab tiitli üle mulluselt “seksikaimalt mehelt” Pierce Brosnanilt. Varem on selle tiitli võitnud George Clooney ja Brad Pitt.

Californias sündinud Affleck vallutas Hollywoodi tormijooksuga 1997. aastal. Ta kirjutas koos oma lapsepõlvesõbra Matt Damoniga “Hea Will Huntingi” stsenaariumi ning lisaks mängis filmis ka peaosa. Affleki ja Damoni töö sai pärjatud parima stsenaariumi Oscariga.

30-aastane Affleck pääses tänavu suvel maailma ajakirjanduse veergudele tänu romaaniga Lopeziga, keda peetakse üheks meelelahutusmaailma seksikaimaks naiseks. Paar teatas kihlumisest novembri alguses.

Lopez ja Affleck (kes varem on kurameerinud Gwyneth Paltrow’ ja Hollandi modelli Famke Jansseniga) kohtusid maffiakomöödia “Gigli” võtetel. Afflecki vanemate sõnul meeldib neile tulevane minia ning nad ootavad juba pikisilmi lapselapsi.

People Magazine nimetas veel 23 seksikat meest, sealhulgas Clooney (seksikaim režissöör), briti näitleja Hugh Grant (seksikaim sisseveetu), Enrique Iglesias (seksikaim poppstaar) ja kaitseminister Donald Rumsfeld (seksikaim minister).