Bennifer 2.0 ehk Ben Affleck ja Jennifer Garner veetsid Ameerika iseseisvuspäeva koos oma lastega Bahama Abaco saarel – vesteldes ja vaikides enda ette vaadates. Paar maandus saarel paar päeva enne seda, kui nende esindaja lahutusest avalikkust teavitas. Pealtnägijate sõnul leidsid nende vahel aset «tõsised» ja «sünged» vestlused – kuid nad ei paistnud olevat teineteise suhtes vaenulikud. Kõlab nagu üks igati fun puhkus.

Ajakiri UsWeekly teab juba ka, mida saarel arutati – lahutuse põhjustasid Beni arvukad kõrvalehüpped. Ben nimelt tunnistanud oma laste emale «millalgi möödunud aastal», et ta on leidnud «atraktiivse huviobjekti». Jennifer viskas ta selle peale kodust välja. Ta võttis Beni mõne aja pärast küll tagasi, kuid vastastikune süüdistamine ja andekspalumine, mis lõppes alati Beni väljaviskamisega, jätkus.

«Jennifer püüdis ise lahkuda, kuid Ben palus, et ta jääks. Nad on lahutuse äärel olnud korduvalt varemgi, kuid Jennifer kardab kõige rohkem laste pärast. Tema suurim soov on alati olnud hoida perekonda koos,» räägib informeeritud allikas.

Teise allika sõnul hävitas Ben nende abielu ka joomise ja hasartmängurlusega. «Saabub aeg, kui sa pead ütlema, et nüüd aitab,» teatab ta. «Jennifer pidi enda peale mõtlema.»
Samal ajal on ookeanitagused kõmulehed ametis müsteeriumiga: nii Ben kui ka Jennifer kannavad endiselt oma abielusõrmuseid. Mida see tähendab?