Midler postitas Twitterisse ülestunnistuse, et tutvub alles nüüd kõigi nende majapidamisseadmetega, mis ta koju soetatud on, vahendab Fox News. "See pole mingi nali. Ma tervitan kõiki majapidajaid maailmas, kes annavad endast parima, et oma pere tervena, turvaliselt ja elus hoida," seisis postituses.

Staar, kes praegu kogu ülejäänud maailmaga kodus peab püsima, elab miljoneid USA dollareid väärt villas, mistõttu tema kirjutis fännidele äärmiselt kohatu tundus. "Näib, et keegi oli sunnitud ise oma pesu pesema," tõi üks välja. "Kas sa räägid tõsiselt," ei suutnud ka teine oma silmi uskuda. "Sa alles kohtusid oma pesumasinaga... ilmselt pidid ka juhendit lugema," ironiseeris kolmas. "Tere tulemast pärismaailma, printsess," oli neljas märgatavalt tige.

Paljudele jäi silma ka Midleri kasutatud sõna "majapidaja", mille tähendust kuidagi positiivsena ei tajutud. "Kas sa mõtlesid tervitada kõiki meid "tavalisi tegelasi", kes teevad kõik oma pere heaolu nimel ilma majapidajate abita," parandas keegi. "Ma olen majaperenaine, mitte majapidaja," pahandas veel üks.

Näitlejanna on tihti sõna võtnud ka elustiili nõuannetega, mistõttu teda nüüd kahepalgeliseks nimetatakse.