23 Grammy auhinda võitnud Beyonce kasvatab abikaasa Jay-Z'ga seitsmeaastast tütart Ivyt ja kaheaastaseid kaksikud Rumit ning Sirit, vahendab Skynews.

Beyonce leiab, et emadus on teinud tema elu tähenduse palju sügavamaks. Ühtlasi on tema ellu tähendust juurde toonud ka valu. Kahe aasta eest elas popstaar läbi järjekordse nurisünnituse, mis on tugev löök iga naise elu ja enesehinnangu pihta.

"Ma hakkasin oma elus otsima sügavamat tähendust, kui elu hakkas mulle andma õppetunde, mille vajadusest ma polnud teadlik," meenutab Knowles. "Ma õppisin, et kõik see valu on tegelikult kingitus," leiab Knowles. "Õppisin iseennast emana kohtlema, enne kui olin ema kellegi teise jaoks."

38-aastane lauljatar näeb asju emaks saamise valguses asju teisiti. "Ma näen edu teise nurga alt. Ma ei keskendu enam edetabelite tippu jõudmisele. Number üks olemine polnud enam nii oluline kui väärtusliku kunsti loomine."

Ühtlasi muutus ka tema suhe oma kehaga ja tekkis aktsepteerimine ning enesekindlus. "Ma surin ja tõusin fööniksina tuhast enda suhtes," räägib Beyonce. "Kui keegi oleks mulle öelnud, et 15 aastaga läbib mu keha nii palju muutusi ja ma tunnen end aina rohkem mugavalt oma kurvidega, ma poleks seda uskunud."