34aastane BEYONCE võib vabalt olla 35aastane Beyonce, või isegi 36aastane Beyonce, kui uskuda 63aastast Matthew Knowles't. Beyonce'i isa ja endine mänedžer rääkis New York City raadios: 

«Destiny's Childil olid konkurendid, LA Reidil oli sel ajal tüdrukutebänd, ja ma võin kihla vedada, et te ei tea, kes selle lauljatar oli... See oli Pink! Ja ta oli täpselt sama vana kui Beyonce. Ja oli ka Usher, kes oli sama vana, nad kõik olid 14 või 15aastased ja elasid Atlantas.»

Asi on selles, et 36aastane Pink on 36aastane ja 37aastane Usher on 37aastane, mis tähendab, et 34aastane Beyonce võib olla kaks kuni kolm aastat vanem kui ta on.

See ei ole muidugi esimene kord, kui Beyonce'i vanus kahtluse alla seatakse. 43aastane Gabrielle Union ütles kord, et ta on 34aastase Beyonce'iga sõbrustanud teismeeast saadik. Ometi peaks neil olema üheksa-aastane vanusevahe.

On ka selliseid allikaid, mis ütlevad, et Beyonce on 41aastane. Samuti ei saa välistada, et Beyonce on 14 miljardit aastat vana – sama vana kui universum. See on sama tõenäoline kui kõik muu.