70aastat tagasi tuli Pariisi disainer Louis Réard avalikkuse ette nii öelda keskelt katki lõigatud uutmoodi ujumiskostüümiga - bikiinidega.

Sarnaselt uute leiutistele oli ka bikiinidega raske leida inimest, kes oleks olnud nõus neid enda seljas eksponeerima, seega tuli esmaesiltuseks palgata tantsijanna.

Pärast esmaesitlust hakati bikiine aga seostama kui vabaduse ja nooruse sümboliga, seega bikiinide pildiletulek võrdub Prantsusmaal sama hästi kui pidupäevaga.

Ja tähistagem meiegi seda pidupäeva Miss Estonia 2013 võitja Kristina Karjalaineni Instagrami bikiiniseeriaga, kes on ühtlasi värske Kroonika rubriigi "kuum tšikk" põhipersooniks.

Pildid, mida sa endast Facebooki ja Instagrami postitad, on väga seksikad - dekolteed on sügavamast sügavamad. Naudid tähelepanu?
Valetan, kui ütlen, et see mulle ei meeldiks. Samas ei ole ma naine, kes peab igal hetkel tähelepanu keskpunktis olema. Uute piltide lisamine sotsiaalmeediasse on osa mu tööst. See on asi, mida ma mõnes mõttes pean tegema, et mind märgataks.

Täpsemalt enda tööst, armuvalust, ideaalmehest ja paljust muust räägib Karjalainen viimases Kroonika digiajakirjas SIIN või paberkandjal SIIN!

Jaga
Kommentaarid