Gennifer Flowersi jutu kohaselt maksis Clinton isiklikult talle 200 dollarit, et naine aborti teeks. Samal aastal sai ka mehe abikaasa Hillary Clinton nende suhtest teada, ent afäär jätkus veel järgmised üksteist aastat, vahendab Breitbart News.

Endine reporter jäi rasedaks 1977. aastal ning iroonilisel kombel sai ta sellest teada pärast ühe abordikliiniku juhataja intervjueerimist. "Rääkisin sellest Billile. Lootsin sisimas, et ta ütleb mulle, et lahutab oma abielu ja me saame selle lapse ja kõik saab korda. Ta ütles aga esimese asjana, et maksab mu abordi eest ning mu süda vajus saapasäärde. Reaalsus lajatas mulle otse näkku. Mõistsin, et ta on abielumees ja selleks ta ka jääb. Ma polnud valmis üksinda last kasvatama ning seega otsustasin ma aborti teha," sõnas naine värskes intervjuus.

Flowers ütleb, et abort oli tema jaoks nii füüsiliselt kui ka vaimselt äärmiselt valus, sest ta oli Clintonisse kõrvuni armunud. "Ta oli väga armas ja õrn. Paistis, et tal oli kahju, et ma seda tegema pidin," ütles Flowers, et Clinton on pärast aborti talle emotsionaalseks toeks.