67-aastane endine produtsent Weinstein mõisteti süüdi oma endise assistendi seksuaalses kuritarvitamises ning noore näitlejanna vägistamises. Mehele määrati karistuseks 25 aastat vanglat, vahendab Mirror.

Weinsteini karistamine on kindlasti tulnud lohutusena sadadele naistele ja meestele, kes mehe süüs igati veendunud olid. Teisalt leidub neid, kelle hinnangul on endisele filmimehel ilmselgelt ülekohut tehtud. 81-aastane Cosby ei suuda mõista, kuidas kohtunik 12pealist vandekohust erapooletuna ei suutnud hoida.

Cosby võttis sõna Instagramis, kus teatas, et otsus ei ole tema hinnangul üllatav. "Polnud mingit võimalust, et keegi oleks uskunud, et härra Weinstein saab ausa ja erapooletu kohtumõistmise."

Endine näitleja leiab, et selline kohtumõistmine peaks kummitama jääma kõiki ameeriklasi, eriti just rikkaid ja kuulsaid mehi. "Kuhu me selles riigis minema peaks, et ausat ja erapooletut kohut leida?"

Cosby ise viibib praegu kõrgelt turvatud vanglas, kuhu karistus ta kümneks aastaks määras. Cosby üle mõisteti kohut eelmisel aastal, kui teda süüdistati kolmes seksuaalse kuritarvitamise juhtumis.