Miljonäriproua SUSANNA KÜTT (44) võttis puhkuse kõigest maisest ning suundus hingerahu otsingutele Brasiiliasse. Sihtkohta soovitas talle aga üks maailma rikkamaid mehi, Microsofti looja BILL GATES (53) isiklikult!

«Tahaksin kirjutada reisist eneseabi ja -rahulolu saavutamise alase õpperaamatu,» pajatab miljonäriproua Kütt. «See on minu kohustus inimeste ees.»
Susanna abikaasa on tuntud autoärimees, Amserv Grupi üks omanikke Raivo Kütt (44, ülemisel fotol). Naine teenib igapäevast leiba lauale keeruliste büroomasinate müümisega.
Sisemine rahulolu, nagu Susanna arvab, ei põhine ostmisel ja müümisel ega ka tarbimisel, vaid muul - näiteks keha ja hinge tasakaalul. Tõestust sellele naine nüüd vihmametsades ragistades otsibki! Sihtkoha soovitas talle aga 600 miljardi kroonise rahamäe omanik Bill Gates, kes käis end just seal turgutamas.
«Jah, Bill soovitas. Käisin tal Ameerikas külas,» ütleb Susanna, kes trehvas äriguruga tänu tööreisile San Franciscosse ning astus läbi ka härra valdustest, et tutvuda uute imemasinatega ja need Eesti turulegi tuua.
Samal ajal kui naine Brasiilia randadel ja vihmametsades mõtiskleb, jätkab tema kaasa Raivo maadlemist langeval autoturul, et päästa oma isiklik, rahas mõõdetav õnn.