Superstaarisaate kasvandiku Birgit Õigemeele süda põksub uue õnne rütmis. Kuuma paari, Birgiti ja muusikaärimees Indrek Sarrapi ülevoolav armusuhe kulgeb tõusvas joones. Koos on nad olnud pool aastat!

Birgiti (23) ja Indreku (33) vaheline keemia pani kõrvaltvaatajad heldima ja õndsalt õhkama mõne nädala eest Tallinna ööklubis Club Von Überblingen, kui seal keerutas plaate mainekas DJ Attack. Samal ajal keerutasid ööklubi teise korruse VIP-tsoonis teineteist vastastikku oma käte vahel Birgit ja Indrek (pildil). Suudlused ja õnnest joovastunud pilgud, mida paaril jagus vaid teineteisele, ei jätnud kahtlust, et siin pole tegu ainult testosterooni aktiveeriva muusika ja mõõdukas koguses jookide mõjuga, mis on noored pannud end üheks õhtuks unustama, vaid et ilmselgelt on nad kindel paar! Kirg, mida enam ei püütudki varjata, lõi kaane lõplikult pealt hilistel öötundidel – nad õnnistasid teineteist pikkade kuumade suudlustega…

{poolik}
Eelmises suhtes tuli äng peale

Saate «Eesti otsib superstaari» esimese hooaja võitnud Birgit ja muusikaärimees Indrek, kes on tuntud ennekõike tüdrukutetrio Violina mänedžerina, torkasid silma juba suvel Õllesummeri esimesel päeval. Paar säras, jalutades õllepeol ringi käsikäes. Siis meedia alles heitis õhku küsimuse – on’s tõesti särisemas uus kuum armulugu?!

Birgit ja Indrek olid selleks ajaks suhtes olnud paar kuud. Nad olid suhtlusportaali Facebook vahendusel vahetanud hoogsalt virtuaalseid õrnusi, millest üks – «Kallis, tule koju!» – viitas koguni sellele, et nad on kokku kolinud! Juuni keskel vihjas suhte tõsisemale seisule, paarisolekule Indreku Facebooki konto, kus mehe sõbrad ja tuttavad kiitsid tema suhtestaatuse «suhtes» heaks ja soovisid talle palju edu. Nii Birgiti kui ka Indreku profiililt võis vaadata muhedat pildigaleriid, kus nad teineteise seltsis jahisõitu naudivad ja sõpradega vaba aega veedavad.

Birgiti kauaaegne kallim oli Märt Aavik, nende suhe kestis viis aastat. Noorte vahel oli tekkinud tõmme juba teismeeas ning süütust kooliflirdist kasvas välja armastus.

Birgit on Märdi kaks korda maha jätnud. Enne südame kaotamist Indrekule kolis ta kokku ühe raske roki austaja, pikajuukselise hevimehega. See kooselu ei kestnud siiski kaua. Birgit pakkis peagi oma asjad ja kolis Märdi juurde tagasi.

Birgit on öelnud, et nad on Märdiga mõlemad parajad pähklid ja et nende kooselu vürtsitavad aeg-ajalt pisikesed tülid, mis siiski ei vii lahkuminekuni. Indreku isik aga struktureeris Birgiti tundemaailma täielikult ümber – igal juhul tõmbas see tema suhtele Märdiga alla jõulise ja lõpliku joone.

«Birgit jättis Märdi maha, sest ei suutnud enam. See rutiin lihtsalt ängistas teda,» ütleb Kroonikale üks paari tundev isik. Siis spekuleeriti ka, nagu oleks Birgiti suhe purunenud saate «Laulud tähtedega» tõttu, kus tal tekkinud tunded oma laulupartneri, poliitik Margus Tsahkna vastu. Neid nähti tõesti pärast saadet koos käsikäes jalutamas, pidutsemas ja elu nautimas. Ent see ei viinud kuhugi. Margus on tänaseks kenasti paika timminud pereelu oma abikaasa ja kahe lapse ema Anna-Gretaga.

Sõprusest tärkas armastus

Kroonika ees ei tee Birgit enam saladust, et nemad Indrekuga on tõesti paar. Nad olla nagu omaaegsed teletegelaskujud Robi ja Bobi, kellele meeldib kõike koos teha! Küsimuse peale, millised on tema ja Indreku ühised huvid, kired ja hobid lisaks muusikale, vastab Birgit naerusuiselt, et neile meeldib kõike koos teha!

Birgiti sõnul olid nad Indrekuga tuttavad juba aastaid enne seda, kui avastasid teineteises selle õige – niisiis ei olnud see armumine esimesest silmapilgust.

«Ei olnud kahjuks,» sõnab Birgit. «Saime tuttavaks umbes kaks aastat tagasi, sõpradeks aga eelmisel aastal ühise jõulutuuri ajal ja suhteks kujunes see juba natuke hiljem.»

Indreku sõnul viis neid tõesti kokku õnnis jõulurahu, jõulukontsertide sari «Jõulud südames», kus Birgit oli üks artiste.

«Olime eelnevalt mitme aasta jooksul tööalaselt suhelnud, nii et oleme jõudnud teineteisega ikka pikemalt pinnapealselt tutvuda, enne kui asjast aru saime. Et võiks lähemalt tutvuda,» muheleb Indrek.

Esimesi sõnu, mis nad Indrekuga vahetasid, Birgit täpselt ei mäleta. Teemad, millest räägiti, olid aga kindlasti tööalased. «Lähedasem huvi tekkis meil hiljem,» kinnitab ka Birgit.

Birgitit võlus ja võlub Indreku puhul siiani, et ta on üdini positiivne, heatahtlik, sõbralik, hea huumorisoonega, aus, armas... «Ühesõnaga kõik,» resümeerib Birgit, ise õnnest õhetades.

«Birgit on väga siiras, lõbus, armas, ilus, tark ja osav – millest veel tähtsam on see, et meil on ühesugused väärtushinnangud elus ning ühised huvid,» kiidab Indrek.

Nii nagu Birgitki, leiab ka Indrek – see, et nad ühel alal tegutsevad, on ainult tervitatav. «Minu arvates on see vaid üks suur pluss,» lausub Indrek. «Olen alati olnud selle poolt, et inimese «teine pool» võiks tegutseda samal alal. Ühiseid mõttetalguid saab pidada. Kui eksisteeriks kraavikaevaja Indrek ja õmbleja Birgit, siis meie teemade arutelu õhtul piimaklaasi taga jääks kindlasti palju lühemaks ja igavamaks kui juhul, mil mõlemad ühel alal tegutsevad.»

Küsimusele, millised on nende ühised huvid ja kired lisaks muusikale, vastab Indrek: «Oleme suhteliselt tavapärased inimesed, seega on nendeks elamine, magamine, hästi söömine, sportimine, reisimine, teater, kontserdid, ühiste sõpradega kohtumised ja kõik muu, mis selle vahele jääb!»