Lauljanna ütles telesaates, et vajab prille igapäevaselt, sest muidu on maailm udune. “Miinus 11 päris pole, aga hommikul pean prillide järele haarama, sest muidu ma selgelt maailma ei näe.”

24. septembril tähistab Birgit Vaba Laval oma sünnipäeva. Ta esitleb seal enda uut plaati ja lubab, et lööb klaasid kokku kõikide bändiliikmete ja sõpradega. Birgit lisab, et soovib üritusest võtta viimast ja lisab, et selja taga on töine nädal. “Täna õhtul kavatsen puhata, et homme hommikul kuidagi värskena ärgata,” ütles lauljanna.

Birgit on võtnud plaani, et tähistamine võiks kesta hommikuni. “Eks vaatan, kuidas jaksan, aga järgmiseks päevaks pole mul midagi planeeritud,” ütles Birgit.

Peale sünnipäeva tuleb aga pisut pikem puhkus, sest kolmandal päeval peale plaadiesitlust suundub Birgit silmaoperatsioonile. Peale seda on vaja puhata viis päeva ehk siis tulev nädal tuleb rahulik. Silmaoperatsioon, millele Birgit läheb on tavaline ja aitab tal vabaneda prillidest. “Tundus, et oli viimane aeg seda teha.”

Vaata saadet SIIT.