Saates \"Eesti otsib superstaari\" langeb eeloleval pühapäeval välja veel üks finalist ja 20. detsembril selgub Eesti kolmas telesuperstaar.

Finalistid Birgit Varjun ja Marten Kuningas vastasid Nädala küsimustele, mida uut on nad endast "Eesti otsib superstaari" saatesarja jooksul teada saanud ning kas nad loevad saate ja endi kohta kommentaare, mida internetiavarustes on tuhandeid.
 
“Ma ei julge kommentaare lugeda, sest ei kujuta ette enda reaktsiooni, kui loen midagi sellist, mis mulle ei meeldi,” tunnistab Birgit, kes ilmunud lugudele siiski pilgu peale viskab.

Marten laseb teinekord silmadega kommentaaridest küll üle, aga süvenenult neid ei loe. Ja kindlasti ei hakka ta lugema neid kommentaare, kus märkab, et ei osata eesti keelt.

“Mõnikord on siiski ka konstruktiivseid kommentaare,” lisab Marten, kes on märganud, et tema isik ei jäta arvamuse avaldajaid külmaks: kas läheb hästi peale või täiesti vastupidi. Kõige rohkem vaatab Marten olulist muusikaportaali Rada7, kus avaldatud arvamusi võib tõsiselt võtta.

“Mind natuke hämmastab, kui kirglikult inimesed saatele kaasa elavad,” ütleb Marten. “Vahel tundub, et “Eesti otsib superstaari” on kõige olulisem asi ilmas.”