Superstaarisaates teiseks jäänud Birgit Varjun kolis karjääri edendamise nimel pealinna juba käesoleva aasta alguses. Tänaseks on pisikese Sangaste Tallinna vastu vahetanud ka Birgiti poeg Andero, kellele lasteaiakoht saadi ning kes uute sõpradega aktiivselt tutvust teeb.

"Meil on kõik väga hästi," on Birgit rahul. "Poeg on uue elukorraldusega harjunud. Minu algne hirm oli seega täiesti asjatu. Anderole meeldib lasteaias väga, kuid eks ta igatseb muidugi oma vanu sõpru ka,"  räägib Birgit Kroonika Online'ile.
Nii palju kui võimalik, käib Birgit pojaga maal. "Tegelikult harjuvad lapsed uute olukordadega kiiremini kui täiskasvanud," on ta kindel.

Küsimusele, kuidas Tallinna kiire elutempoga Birgit ise harjunud on, vastab lauljatar:  "Ma ei saa üldse sellest närvilise Tallinna jutust aru. Siin on ju rahulik ja kõik hästi. Kui tahad aega maha võtta, tuleb seda lihtsalt teha ja siin pole tähtsust, kus linnas sa asud."

Septembrikuud võtabki Varjun rahulikumalt. "Saan palju lapsega olla ja ka endale on rohkem aega. September on hea ja rahulik kuu. Naudin praegust olukorda väga."

Päris loorberitele puhkama Birgit siiski jääda ei kavatse. Näha ja kuulda saab teda peagi publikuni jõudvas heategevuslikul galakontserdil, kus Varjun koos teiste armastatud artistidega Elvis Presley aegumatuid lugusid esitavad.