Modell Cara Delevingne on pannud oma raju elustiiliga nii mõnelgi kulmud kerkima, kuid nüüd väidab biseksuaalne täht, et ta eelistaks pigem kodus vedeleda, kui mõnel meelelahutuspeol hullata, vahendab The Sun.

"Mulle meeldis klubides käia, aga praegu ma pigem seksiks kui läheks välja," kostis modell sensatsioonilises intervjuus podcastile RuPaul: What’s The Tee?. Cara rääkis ka oma voodielust pikemalt öeldes, et talle meeldib naistega voodis juhtimise endale võtta, aga naudib ka alistuvat poolt meestega seksides: "Suurim kingitus, mida saan anda on orgasm."

26aastane modell kostis: "Ma olen väga hea armastuse andmises, aga mitte selle vastu saamises. Samasugune olen ka voodis. Mul on päris raske naudingut, armastust ja taolisi asju saada, seega mulle meeldib anda."

Cara on maikuust alates käinud kohtamas kohtamas käinud 29aastase näitlejanna Ashley Bensoniga ning sõnab, et inimesed, kes tunduvad seksuaalselt kõige käimatõmbavamad, on voodis kõige hullemad armastajad. "Sa võid kedagi kohata, aga minnes temaga magamistuppa, on ta hoopis teistsugune loom. On inimesi, kes on superseksikad ja flirdivad sinuga, aga kui nendega seksida, siis on nad kohutavad," teab modell rääkida.

Tema jaoks on tähtis, et voodis ka naerda saaks – see olevat suhtes väga tähtis osa.