Channel 4 sai küsitluse käigus vaatajatelt 100.000 vastust. Halvimaks sai valida vaid elusoleva briti, kõlbulikuks ei loetud ka vanglakaristust kandvaid tegelasi.

Kõige ebapopulaarsemate brittide edetabelis tuli teisele kohale Jordan.

Blairi põlu alla langus võib olla suuresti seletatav tema seisukohtadega Iraagi sõja ajal. Pingereas ei puudunud ka Cherie Blair, tõsi küll alles 89. kohal Nigella Lawsoni ja Judith Chalmersi vahel.

12 edetabelis figureerivat isikut on poliitikud, sealhulgas Blairi pressiesindaja Alastair Campbell, enamus ebapopulaarseid isikuid on leiboristid.

Üle 20 koha võtavad enda alla muusikamaailma tegelased, neist kõige ebapopulaarsem on kuuendale kohale tulnud Pop Idol Gareth Gates.

Nimekirjas olid esindatud kõik Pop Idoli kohtunikud ja saatejuhid Simon Cowell, Pete Waterman, Ant McPartlin ja Declan Donnelly ning konkursil osalenud Darius Danesh, Rik Waller ja Will Young.

Teleajakirjanik Martin Bashir tuli viiendaks, Anne Robinson oli 25.

Kuningliku perekonna liikmetest oli kõige kõrgemal kohal kuninganna (50).

Kõige närvesöövam Spice Girl oli üheksandaks tulnud Geri Halliwell, Victoria Beckham oli neli kohta allpool. Pahameele alt ei pääsenud ka tema kaasa David Beckham, kes oli 91. kohal.