Maailmaparandaja Geldof on hoolitsenud 11-aastase Heavenly Hirani Tiger Lily eest alates 2000.aastast, mil tema ema, Geldofi eksabikaasa Paula Yates heroiini üledoosi suri. 1997. aastal leiti tüdruku isa, rokkpundi INXS laulja Michael Hutchence surnuna ühest Sydney hotellitoast.

Nüüd soovib Geldof, et Tiger Lily hakkaks kandma tema perekonnanime. Hutchence sugulased pole aga sellise olukorraga nõus, kirjutab femalefirst.co.uk.

Michaeli õde Tina Hutchence ütles: „Kas sellest pole veel vähe, et ta Lilyt kasvatab? Nüüd tahab ta veel tema nime ka muuta.”

Samuti süüdistab ta, et Tiger Lily vanaema, Michaeli ema, on lapselast seitsme aasta jooksul näinud vaid neli korda ja sedagi järelvaataja kontrolli all.

„Kõige huvitavam on aga see, et Bob Geldof on heategevusühenduse patroon, mis võitleb vanavanemate õiguse eest oma lapselapsi näha,” rääkis Tina.

Tiger Lily sündis 1996. aastal, aasta pärast seda, kui Paula ja Bob lahutasid oma kümme aastat kestnud abielu.

Bobil on Paulaga kolm last 24-aastane Fifi Trixibelle, 18-aastane Peaches Honeyblossom 17-aastane Pixie.

Sel aastal möödub 10 aastat austraalia rokkari Michael Hutchence’i surmast. Ta leiti 22. novembril 1997. aastal alasti ülespooduna ühest Sydney hotellitoast. Mees oli surres 37-aastane.