26-aastane Gordon rääkis väljaandele DailyMail, et Bobbi Kristina oli pärast oma ema surma langenud narkootikumide küüsi nagu ka noormees ise, kuid paar oli juba pikemat aega soovinud oma pahest lahti saada. "Tahtsime peret luua, abielluda ja lapsi saada," selgitas Nick, kelle sõnul oli 22-aastane Bobbi Kristina üle elanud lausa kaks raseduse katkemist. "Oleksime tahtnud last, aga ei planeerinud seda veel. Bobbi oli nii noor ja tundlik inimene, et sellel oli oma hind."

Eelmise aasta jaanuari lõpus leidis Nick oma kallima meelemärkuseta vanniveest ning tegemist ei olnud sugugi esimese korraga. Bobbi Kristina oli varemgi purjuspäi vanni magama jäänud ja äärepealt uppunud, kuid siis päästis tüdruku elu ema Whitney Houston. Saatuse tahtel uppus uimasteid tarvitanud diiva aga samal viisil ise.

Nick Gordoni sõnul leidis vannis liguneva Bobbi elutu keha nende sõber, kes tol ööl paari kodus viibis. "Langesin põlvili ja hakkasin Bobbit elustama, vajutades talle vastu rinda. Lootsin, et ta tuleb teadvusele, sest ühel hetkel hakkas ta vett välja sülitama.

Täpset surma põhjust lahkamisel ei selgunud. Neiu lähikondlased on algatanud aga Nick Gordoni vastu kohtuasja, milles süüdistavad teda Bobbi kallal vägivallatsemises ning talle mürgise ravimikokteili jootmises. Bobby Brown on Nicki avalikult oma tütre surmas süüdistanud, mis tõttu ei lubatud tal ka Bobbi matustel osaleda.

Bobbi Kristina uppus eelmise aasta alguses ning langes pikka koomasse, paraku ta sellest välja ei tulnud ning suri pea pool aastat hiljem.