Kuulujutuveski jahvatab, et ajakiri Kroonika on Anu Saagimile boikoti korraldanud ja bravuuritarile mõneks ajaks leheruumi ei jätku. Publik uuris Kroonika peatoimetaja Krista Lensini käest, kuhu on koer maetud ja miks Saagim pildile ei mahtunud?

"Me pole boikoti peale isegi mõelnud," hakkab Lensin naerma. "Leidsin, et sel korral oli Kroonika peol nii palju neid, kes pole varem meie üritusel käinud. Kui tihti me näeme Kroonika peol Evelin Võigemasti või Märt Avandit? Neid, kes Kroonika pidu esmakordselt väisasid, oli palju ja soovisime just neid oma seltskonna külgedel näidata. Kõik lihtsalt ei mahtunud ajakirja."

Krista Lensin sõnab ka, et Anu Saagimi Kroonika peol osalemine sai erinevates väljaannetes juba enne väga suurt tähelepanu, seega otsustasid nad anda leheruumi teistele.

Vaatame üle, mida kõike skandaalitar Kroonika peol jõudis korda saata. Juba saabudes toimus Anu ja TV 3 reporteri Katrin Lusti vahel väike sõnavahetus. Lust uuris, kas Saagimi juuksepikendused maksid 1500 eurot, mispeale soovitas Saagim Lustil oma rämpskleit üle vaadata.

VAATA VIDEOT:
Järgmiseks kimbutas Saagim tualetis Kati Tootsi, kes sai ajakirja Kroonika lemmiku tiitli. Saagim küsis Tootsilt, kas ta sai tiitli seepärast, et Kati teeb Kroonika ajakirjanikele kingitusi. Intervjuu lõpetuseks nentis Saagim Katile, et see teema huvitab paljusid, kuid vähesed julgevad seda küsida.

VAATA VIDEOT:


Lisaks jõudis Anu imestada Evelin Ilvese kostüümide üle ja nentis: "Evelin, sul on s...tt maitse!" Anu imestas, kas proua Ilvesel pole tõesti ühtegi sõbrannat, kes ütleks talle, milline rõivastus sobib või mitte.

VAATA VIDEOT: